Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Control acces si accesorii PGST Sistem De Alarma Wireless Wifi 4g Pg-107

Cod:

027364


Cod intern: #1272240

  • Distribuie pe:
499,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Control acces si accesorii Sistem De Alarma Wireless Wifi 4g Pg-107 de la PGST

Sistem de alarma PGST PG-107
Sistemul inteligent de alarma PG-107 va va permite sa aveti grija de securitatea din casa dvs. Datorita acestuia, veti afla imediat despre posibile amenintari, cum ar fi incendiul sau spargerea. Suportul conexiunilor Wi-Fi si GSM / GPRS garanteaza o functionare fiabila. Afisajul color mare faciliteaza controlul dispozitivului. Controlul de la distanta prin intermediul unei aplicatii este, de asemenea, posibil. Produsul accepta 10 limbi - inclusiv poloneza. De asemenea, este compatibil cu alte dispozitive si senzori.
Control intuitiv
Panoul de alarma este echipat cu un ecran tactil IPS de 4,3 inci. Poate fi operat cu usurinta de catre copii si varstnici. De asemenea, este rezistent la praf. Mai mult, butonul mare SOS amplasat langa acesta va permite sa activati alarma imediat. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la siguranta membrilor familiei - daca se intampla ceva alarmant, veti afla imediat despre asta. Dispozitivul este, de asemenea, protejat impotriva demontarii sau deteriorarii nedorite.
Protectie fiabila
PGST PG-107 accepta conexiunea Wi-Fi si GSM, ceea ce inseamna ca garanteaza o functionare fiabila in aproape orice situatie. Daca se detecteaza orice amenintare, sistemul va va notifica imediat prin SMS sau apel telefonic. PG-107 va va oferi locuinta o protectie constanta si fiabila!
Reglati functionarea acestuia la stilul dvs. de viata
Puteti inarma sau dezarma sistemul in orice moment. Exista, de asemenea, o functie pentru a crea programari pentru functionarea sa. Daca doriti, programati PG-107 sa functioneze noaptea pentru un somn odihnitor si sa se opreasca automat dimineata cand va treziti. Acest lucru va va scuti de ajustarile zilnice obositoare.
Vedeti ce ofera aplicatia
Adaugati PG-107 la aplicatie si oferiti-va capacitati suplimentare. De exemplu, puteti controla de la distanta sistemul si efectua setari. De asemenea, veti primi notificari si alerte cheie. Acest lucru va va permite sa reactionati suficient de rapid la orice amenintari.
Control vocal si functie de interfon
Produsul este compatibil cu Amazon Alexa, deci il puteti controla cu comenzi vocale simple. De asemenea, accepta sunet bidirectional, ceea ce inseamna ca va functiona perfect si ca interfon. Acest lucru va ofera posibilitatea de a va contacta familia, de exemplu, de la serviciu sau din vacanta.
Creati un sistem complet de alarma
Dispozitivul este compatibil cu o multitudine de echipamente, cum ar fi detectoare de miscare, telecomenzi, etichete RFID sau sirenele cu fir. La acesta pot fi conectate pana la 100 de dispozitive, creand un sistem de securitate complex si cuprinzator. De asemenea, puteti asocia o sonerie compatibila cu acesta. Vreau mai mult? Conectati o camera IP la PG-107 pentru a avea acces la monitorizarea in timp real si pentru a primi notificari de alarma in aplicatie.
Specificatie:

Marca PGST
Modelul PG-107
Alimentare mini USB 5V DC 1A
Curent de asteptare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.