Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ventilator ARCTIC P12 PWM PST CO, 120mm

Cod:

ACFAN00121A


Cod intern: #1043670

  • Distribuie pe:
38,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Ventilator ARCTIC P12 PWM PST CO, 120mm de la Arctic

Ventilator ARCTIC P12 PWM PST CO, 120mm

 

 

 

OPTIMIZAT PENTRU PRESIUNEA STATICA

In timpul dezvoltarii noului P12 PWM PST CO, s-a pus un accent deosebit pe un flux de aer concentrat si, astfel, pe o presiune statica ridicata.

Ventilatorul garanteaza o racire extrem de eficienta, chiar si cu o rezistenta crescuta a aerului. Prin urmare, P12 PWM PST CO este potrivit in special pentru utilizarea pe radiatoare si heatsink.

 
   

PERFORMANTA DE RACIRE PUTERNICA

Numeroase imbunatatiri, cum ar fi o tehnologie actualizata a motorului si un design nou dezvoltat al ventilatorului, au sporit in mod vizibil performantele ventilatoarelor P. In testele de performanta interne nivelate la 28 dB (A), noii fani P au lasat in urma multi concurenti.

 
   

TEHNOLOGIE MAI EFICIENTA

Motorul este alimentat de un inel Neodim-Fier-Bor-Magnet din cea mai noua generatie, care permite noului P12 PWM PST CO sa ruleze mult mai eficient decat predecesorii sai. Acest lucru economiseste energie si reduce temperatura bobinei fara a comprima performanta.

 
   

PENTRU FUNCTIONARE CONTINUA

Rulmentul cu bile dublu japonez de calitate premium permite functionarea continua 24/7 fara cel mai mic compromis de performanta. Praful si temperatura ridicata afecteaza acest rulment mult mai putin decat mansonul generic sau rulmentii cu bile si astfel il fac alegerea perfecta atunci cand fiabilitatea este esentiala.

 
   

LINISTE MAXIMA, VIBRATIE MINIMA

Chiar si la viteze mici, sunetul de functionare al noului motor ARCTIC abia se poate auzi.

Datorita magnetizarii sinusale, noul motor creeaza doar aproximativ 5% din vibratii din comutarea unui motor DC obisnuit fara filtru. In consecinta, nu este nevoie de distantieri din cauciuc datorita cuplului constant si neted al noului motor.

 
   

DURATA DE VIATA PRELUNGITA

O temperatura a motorului mai mica cu 10 ° C dubleaza aproximativ durata de viata a ventilatorului. Noul motor ARCTIC are o durata de viata de patru ori mai mare prin temperatura sa scazuta a bobinei.

 
   

200 - 1800RPM REGULAT VIA PWM

Cu o gama larga de reglementari si tehnologia de partajare PWM (PST), viteza ventilatorului P12 PWM PST CO poate fi controlata sincron cu toate celelalte ventilatoare impreuna. Acest lucru mentine zgomotul la minimum, garantand in acelasi timp performante maxime de racire atunci cand este necesar.

 
   

INSTALARE IN DOUA MODURI

  • Suflati aer cald din carcasa;
  • Trageti aer rece in carcasa dvs.
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ACFAN00121A
  • Specificatii tehnice
    • Tip produs
    • Turatie
      200 - 1800 RPM
    • Flux de aer
      56.3 CFM
    • Dimensiuni ventilator
      120 x 120 x 25 mm
    • Rulmenti
      Ball Bearing
    • Greutate
      145 g
    • Tip Racire
      Aer
    • Nr. Ventilatoare
      1
    • Racire
    • Altele
      Cablu PST pentru legare in serie a mai multor ventilatoare
      PWM
      4-Pin Connector + 4 Pin Socket

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.