Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DEMCiflex Filtru de praf 230mm, pătrat - negru/negru

Cod:

DF0010


Cod intern: #802091

 • Distribuie pe:
76,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 81,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Filtru de praf 230mm, pătrat - negru/negru de la DEMCiflex

Când deschideți din nou computerul după șase luni pentru a instala eventual hardware nou, de obicei vă întrebați dacă calculatorul nu este mai bine descris ca un aspirator. Ceea ce face lucrurile mai ușoare pe de o parte - imaginați-vă cât de des ar trebui curățată camera dacă toată murdăria nu ar fi prinsă de computer ca măsură de precauție - înseamnă, pe de altă parte, că înseamnă curățarea consumatoare de timp a interiorul PC-ului.

În plus, praful din carcasă este principalul motiv pentru supraîncălzire și, prin urmare, posibilă funcționare instabilă.Deși curățarea din când în când nu poate fi împiedicată, efortul necesar pentru aceasta poate fi redus semnificativ. O soluție simplă și rentabilă sunt filtrele de praf, care sunt plasate în fața ventilatoarelor de admisie. Odată ce acestea sunt instalate, întregul interior cu toate colțurile sale inaccesibile și componentele sensibile nu mai trebuie să fie praf, ci doar filtrele.

DEMCiflex oferă o soluție care este deosebit de ușor de adaptat, care în acest caz este potrivită pentru ventilatoare de 80 mm. Filtrul este pur și simplu plasat pe deschiderea ventilatorului din exteriorul carcasei și este ținut acolo magnetic. Prin urmare, nu sunt necesare șuruburi sau similare, ceea ce înseamnă că nu există restricții de compatibilitate. Deoarece nu toate pozițiile ventilatorului sunt atractive din punct de vedere magnetic, în livrare este inclus un cadru suplimentar, care este lipit de spate și pe care este ținut filtrul.

Filtrul în sine este fabricat dintr-o țesătură din poliester foarte strâns și durabilă. Acest material special este folosit și în spitale, de exemplu pentru a menține sălile de operație fără praf. În același timp, plasa este permeabilă la aer și, prin urmare, împiedică doar puțin fluxul de aer.

Desigur, acest efect se diminuează pe măsură ce praful crește, motiv pentru care filtrul trebuie îndepărtat și curățat ocazional. Datorită metodei speciale de fixare, demontarea ventilatorului este rapidă și ușoară. Praful poate fi apoi îndepărtat cu mâna, scuturat, spălat și, în cazul murdăriei încăpățânate, îndepărtat.

În sfârșit, câteva sfaturi despre instalare: În primul rând, se pune întrebarea care sunt ventilatoarele care trebuie să fie acoperite. După cum am menționat deja, acest lucru afectează doar ventilatoarele de admisie. Dar ce sunt ei?

Cel mai bun mod de a spune este să te uiți la ventilatorul în sine, cu două săgeți în exteriorul sau în interiorul cadrului ventilatorului. Dacă una dintre cele două săgeți indică spre interior sau dacă suspensia rotorului este aliniată cu interiorul, acesta este un ventilator de aspirație. Acestea sunt de obicei situate pe partea frontală, pe panoul lateral și pe partea inferioară, în timp ce ventilatoarele din spate și capac transportă de obicei aerul din carcasă și, prin urmare, nu trebuie să fie filtrate.

Pentru a maximiza efectul de filtru, se poate crea o suprapresiune în carcasă. Aceasta înseamnă că mai mult volum de aer este împins în carcasă decât este aspirat simultan din carcasă de către alte ventilatoare. Acest lucru previne intrarea aerului (și odată cu el praful) în interior prin alte deschideri care nu pot fi filtrate.

Dacă toate ventilatoarele au aceeași dimensiune, mai multe ventilatoare ar trebui să sufle în carcasă decât să se scoată. Unitatea de alimentare trebuie să fie inclusă ca un ventilator extra, cu condiția să nu-și preia alimentarea (partea ventilatorului) direct din exterior (are loc la montarea pe podea). Dacă există ventilatoare diferite cu dimensiuni și viteze diferite, volumul de aer respectiv (m³/h) din fișele tehnice oferă o valoare de referință bună, deși volumul total al ventilatoarelor aspirate trebuie să fie mai mare decât cel al ventilatoarelor care suflă.

Notă: Zona din jurul fantei ventilatorului utilizată ar trebui, dacă este posibil, să fie plană și să nu aibă părți proeminente. Acestea pot afecta altfel aderența la suprafață.

Detalii tehnice:

 • Dimensiune (cadru): 230 x 230 mm
 • Dimensiune (filtru): 200 x 200 mm
 • Compatibilitate: fantă pentru ventilator de 230 mm
 • Material (filtru): plasă de poliester
 • Culoare: negru (cadru), negru (filtru)
 • Asamblare: cadru de montare
 • Avantaje:
  Asamblare rapidă
  Fără restricții de compatibilitate
  Curățare simplă și rapidă
  Efect de filtru eficient cu permeabilitate ridicată la aer
  Material durabil

Specificatii tehnice


 • Model
  • Model
   DF0010

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.