Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Set de 3 ventilatoare PC Enermax UCHF12PARGB-W, HF120 ARGB, alb, 120x120x25mm

Cod:

UCHF12PARGB-W-BP3


Cod intern: #1043789

  • Distribuie pe:
195,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set de 3 ventilatoare PC Enermax UCHF12PARGB-W, HF120 ARGB, alb, 120x120x25mm de la Enermax

Descriere

Ventilatorul RGB adresabil HF120 ARGB White este echipat cu iluminare LED alimentata de tehnologia ENERMAX LED LIGHTING, care ofera o iluminare incredibil de stralucitoare si uniforma. LED-urile RGB adresabile pot crea efecte de curcubeu colorate si pot permite sincronizarea cu software-ul acceptat pentru placa de baza.

HF120 ARGB White este proiectat pentru o functionare silentioasa fara a compromite performanta. Deoarece designul butucului LED nu necesita spatiu pentru cadrul LED, pot fi folosite pale de ventilator de dimensiune completa, oferind un flux de aer mai bun in comparatie cu palele mai scurte ale ventilatorului. Viteza de pornire de 500 rpm si placutele de cauciuc care reduc vibratiile asigura o functionare silentioasa. Designul dublu-convex al lamelor asigura un flux puternic de aer. Alaturi de controlul vitezei PWM, HF120 ARGB White este potrivit pentru radiatoarele CPU.

Unknown Image

Iluminare LED RGB adresabila

Ventilatoarele HF120 ARGB White accepta tehnologia RGB adresabila pentru o experienta unica de iluminare RGB cu 16,8 milioane de culori. Designul butucului LED cu 12 LED-uri este echipat cu tehnologia de iluminare LED ENERMAX, care ofera o iluminare stralucitoare si uniforma. HF120 ARGB White poate crea efecte de curcubeu colorate vizibile pe partea din fata si din spate a ventilatorului.

Unknown Image

Munca linistita

Paletele ventilatorului HF120 ARGB White sunt optimizate pentru o functionare silentioasa, iar viteza poate fi redusa la 500 rpm prin control PWM. Cadrul HF120 ARGB White este echipat cu placute de amortizare din cauciuc pentru a preveni transferul vibratiilor pe sasiu si pentru a asigura o functionare silentioasa.

Unknown Image

Sincronizarea luminii

Iluminare RGB sincronizata prin intermediul antetului RGB adresabil de placi de baza Asus, Asrock, MSI si Gigabyte. Efecte de iluminare programabile prin software-ul placii de baza. Suport Razer Chroma cu placi de baza compatibile Asrock si MSI.

Unknown Image

Design dublu convex al lamei

Paleta dubla convexa a ventilatorului este rezultatul unei tehnici de precizie care calculeaza forma si unghiurile. Ventilatorul creeaza presiunea aerului si fluxul de aer ridicat. HF120 ARGB White poate seta viteza ventilatorului la 1600 RPM, asigurand o eficienta ridicata de racire a radiatoarelor CPU.

Unknown Image

Verificati RGB

Controlerul RGB ofera configurarea rapida a 10 efecte de iluminare prestabilite fara a fi nevoie de o placa de baza RGB sau de software suplimentar.

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      UCHF12PARGB-W-BP3
  • Specificatii tehnice
    • Tip produs
    • Turatie
      1600 RPM
    • Dimensiuni ventilator
      120 x 120 x 25 mm
    • Tip Racire
      Aer
    • Nr. Ventilatoare
      3
    • Racire
    • Altele
      PWM

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.