Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Set 2 ventilatoare PC Thermaltake CL-F117-PL12BL-A, Toughfan 14, 140x140x25mm

Cod:

CL-F085-PL14BL-A


Cod intern: #1043803

  • Distribuie pe:
169,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set 2 ventilatoare PC Thermaltake CL-F117-PL12BL-A, Toughfan 14, 140x140x25mm de la Thermaltake

Performanta de racire de neegalat

Ventilator Thermaltake TOUGHFAN cu presiune statica ridicata. Este controlat de un conector PWM. Datorita designului optimizat, a fost posibil sa se obtina cel mai inalt nivel de eficienta de racire. TOUGHFAN este un ventilator controlat PWM care a fost proiectat sa functioneze la o viteza maxima de functionare de pana la 2000 rpm, permitand performante de racire de neegalat.

 

Design unic al lamei

Un ventilator caracterizat prin rezistenta ridicata la tractiune si materiale cu un coeficient scazut de dilatare termica. Paletele ventilatorului sunt construite dintr-un compus special de polimer cu cristale lichide (LCP) care minimizeaza vibratiile atunci cand ventilatorul functioneaza la viteza maxima.

 

Rulment hidraulic de a doua generatie

Rulmentul hidraulic de a doua generatie incorporeaza un nou design de arbore cu suprafete interne gravate care permit retinerea grasimii pe ambele parti, reducand in acelasi timp zgomotul in timpul functionarii. Rezultatul este o reducere a audibilitatii si o durata de viata mai lunga.

 

Creat pentru o racire perfecta

Seria TOUGHFAN este conceputa pentru toate aplicatiile de refrigerare. Este solutia perfecta, indiferent daca il folositi ca ventilator de radiator sau ca ventilator de carcasa. Treceti la urmatorul nivel cu TOUGHFAN pentru performante excelente de racire.

 

Sistem de montare anti-vibratii Sistem de montare anti-vibratii

Tampoanele de cauciuc anti-vibratii, care sunt parte integranta a ventilatorului, amortizeaza vibratiile, permitand ventilatorului sa functioneze la viteze mai mari fara a creste nivelul de zgomot. Ventilatorul este proiectat cu o acoperire de 80% a tuturor celor 4 colturi, mentinand un nivel scazut de zgomot in timpul functionarii.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CL-F085-PL14BL-A
  • Specificatii tehnice
    • Tip produs
    • Turatie
      2000 RPM
    • Zgomot
      33.2 dB
    • Dimensiuni ventilator
      140 x 140 x 25 mm
    • Tip Racire
      Aer
    • Nr. Ventilatoare
      2
    • Racire

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.