Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Thermaltake MeOrb II, Ventilator de 80 mm, 1500-2500 RPM, Negru

Cod:

CL-P004-AL08BL-A


Cod intern: #2538874

  • Distribuie pe:
178,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere MeOrb II, Ventilator de 80 mm, 1500-2500 RPM, Negru de la Thermaltake

Unknown Image

Soclul 775

Setul de racire a fost adaptat la calculatoare din diferite categorii de hardware, utilizate nu numai in case, ci si in companii si birouri. Poate fi instalat cu procesoare Intel, bazate, printre altele, pe nucleele Prescott, Cedar Mill, Gallatin, Smithfield, Presier si Conroe, precum si pe un socket 775 . Datorita acestui fapt, setul va functiona cu anumite sisteme Intel Core 2, Xeon, Pentium 4 sau Celeron D. Va asigura o intretinere eficienta a temperaturii la un nivel optim.

Unknown Image

Socluri 1150/1151/1155/1156/1200

Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute, indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu prize 115X si noile procesoare Intel Comet Lake-S cu priza 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina, fara probleme.

Unknown Image

Socluri AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1

Sistemul de racire poate fi instalat cu procesoare AMD care functioneaza pe mufele AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1. Acestea sunt in primul rand seriile Phenom II , Athlon II , FX , Opteron sau Sempron . Lista dispozitivelor compatibile este foarte lunga, astfel incat racirea poate fi utilizata intr-o mare varietate de computere, utilizate atat de utilizatorii casnici, cat si de companii. Se asigura ca temperaturile generate sunt mentinute la un nivel relativ scazut.

Unknown Image

Orizontala

Setul de racire este montat orizontal, deci poate fi utilizat in carcase de diferite latimi . Acest lucru permite montarea acestuia atat in masini mai mari, cat si in masini mai mici. Modul in care este realizat nu limiteaza posibilitatile de extindere a computerului. Toate acestea garanteaza gestionarea eficienta a elementelor detinute, indiferent de tipul si specificitatea acestora. In plus, exista si o operatiune mai eficienta, care se bazeaza pe scaderea temperaturilor generate.

Unknown Image

1 ventilator

Setul a fost echipat cu un ventilator mare care permite reducerea efectiva a temperaturilor generate. Proiectarea lamelor si a carcasei se traduce printr-o munca extrem de eficienta, indiferent de sarcina generata. Datorita acestui fapt, ventilatorul va fi perfect pentru dispozitivele de racire apartinand diferitelor categorii - nu numai universale, ci si cele utilizate pentru a sprijini operatiuni mai avansate, de exemplu in computerele de afaceri sau de birou.

Unknown Image

Diametru 80 mm

Un ventilator cu diametrul de 80 mm va functiona bine cu componente din diferite categorii. Acesta va mentine temperaturile generate la un nivel scazut in timp ce opereaza programe standard de birou si de afaceri, dar si atunci cand se utilizeaza intreaga putere a computerului. Modul in care este fabricat ventilatorul asigura o disipare eficienta a caldurii si o cultura ridicata a muncii. Este posibil si datorita manoperei de inalta calitate a paletelor ventilatorului si a materialelor utilizate, care au fost adaptate pentru a functiona in toate conditiile.

Unknown Image

Viata de 40.000

Rulmentul montat, conductele termice, carcasa si ventilatorul contribuie la o durata de viata a sistemului de racire de 40.000 de ore . Acest lucru permite utilizarea acestuia intr-o varietate de conditii si computere. De asemenea, cele care se disting prin componente foarte eficiente care va permit sa operati cele mai avansate programe. Durata de viata lunga a fost realizata si de materialele de constructie utilizate , care functioneaza bine in conditii de temperatura crescuta si sarcina mare.

Unknown Image

Baza de cupru

Cuprul a fost folosit pentru a face baza. Acest material se caracterizeaza printr-o conductivitate termica ridicata, care se traduce printr-o crestere a eficientei de racire, in special in conditii de functionare intensa si utilizarea puterii de calcul complete. Baza realizata in acest mod permite obtinerea celor mai buni parametri de functionare. In plus, exista si rezistenta mecanica ridicata si rezistenta la influenta factorilor externi care ar putea scurta durata de viata a intregului dispozitiv.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CL-P004-AL08BL-A
  • Specificatii tehnice
    • Tip produs
    • Turatie
      1500-2500 RPM
    • Flux de aer
      25 CFM
    • Zgomot
      18.5 - 28 dBA
    • Dimensiuni ventilator
      80 x 80 x 15 mm
    • Material
      Aluminiu
    • Greutate
      150 g
    • Putere consumata
      1.8 W
    • Tip Racire
      Aer
    • Nr. Ventilatoare
      1
    • Racire

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.