Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Lampa de birou rabatabila Smart Eye, Gri

Cod:

027238


Cod intern: #1287135

  • Distribuie pe:
139,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa de birou rabatabila Smart Eye, Gri de la Baseus

Lampa Baseus are luminozitate reglabila automat. Designul practic face ca lampa sa lumineze mai mult spatiu, iar culoarea calda este placuta pentru ochi. Astfel, prin lumina sa puteti citi carti sau puteti lucra confortabil.
Lampa are cipuri inteligente care ajusteaza automat cantitatea de lumina necesara. Daca nu exista suficienta lumina in camera, DGZG-0G va creste luminozitatea pentru a lucra confortabil. Pe de alta parte, daca va aflati intr-o camera bine luminata, lampa va reduce cantitatea de lumina. In plus, lampa are functia de a aminti modul setat anterior.
Lampa distribuie lumina intr-o forma dreptunghiulara, astfel incat va lumina doar biroul. Culoarea luminii seamana cu lumina zilei si nu va provoaca disconfort ochilor, astfel incat sa puteti citi confortabil cartea preferata. In plus, DGZG-0G va poate insoti si in timpul desenului. Culoarea luminii face ca culorile desenelor dvs. sa fie mai vii. Lampa are, de asemenea, o functie de rotatie la 180 °, astfel incat sa puteti regla unghiul in functie de nevoile dvs.
Baza lampii este mica, astfel incat nu va ocupa mult spatiu pe birou, iar designul sau minimalist va face din ea un decor unic al unui interior modern. De asemenea, puteti aseza lampa in dormitor, birou etc. DGZG-0G are un design pliabil, astfel incat sa o puteti incadra cu usurinta intr-o valiza si sa o luati in calatorie. Lampa este wireless, astfel incat sa o puteti folosi oriunde doriti.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.