Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lampa LED cu senzor PIR Maclean, perete, cu senzor PIR, PC+ALU, 15W, 1100lm, IP65, Alb Neutru 4000K, gri, MCE367

Cod:

MCE367


Cod intern: #2081669

  • Distribuie pe:
62,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa LED cu senzor PIR Maclean, perete, cu senzor PIR, PC+ALU, 15W, 1100lm, IP65, Alb Neutru 4000K, gri, MCE367 de la MACLEAN

Lampa de perete cu LED si senzor de miscare PIR. Lampa de perete Iluminat interior / exterior IP65 4000K alb neutru (20W (1700lm)). Se caracterizeaza printr-un design modern care se combina cu orice mediu. Este fabricatae din plastic si aluminiu de inalta calitate, ceea ce garanteaza ani de durabilitate. Datorita acestei lampi economisiti energie electrica si nu trebuie sa cautati un intrerupator de lumina. Gama larga de aplicatii: perfect potrivita pentru controlul automat al iluminatului in gradini, garaje, intrari, coridoare, piete, subsoluri si alte locuri. Aceasta lampa cu LED ofera performante ridicate si o temperatura a luminii albe neutre de 4000 K. Potrivita pentru montarea pe perete - instalarea este rapida si usoara datorita instructiunilor clare de utilizare. Detector de miscare PIR asigura aprinderea automata a luminii. Lumina se aprinde automat de indata ce cineva se afla in zona senzorului. Dupa timpul setat (fara detectarea miscarii), detectorul de miscare opreste din nou lumina. Setarea orei / amurgului. Cu senzorul crepuscul integrat, iluminarea se aprinde numai cand crepuscul este setat. Setarea crepuscul poate fi setata in intervalul de la 3 la 2000LUX. Puteti decide daca lampa LED trebuie sa se aprinda numai noaptea. Ciclul de functionare poate fi adaptat cu usurinta nevoilor dumneavoastra. Clasa de protectie IP65. Datorita clasei de protectie IP65, lampa este protejata impotriva stropilor de apa din toate directiile. Acest lucru face ca lampa sa fie potrivita atat pentru spatiile interioare (de exemplu, iluminatul coridorului), cat si pentru cele exterioare (de exemplu, iluminatul gradinii). Specificatii tehnice: - Unghiul de detectare / domeniul de detectare: 140 grade / pana la 9m - Setarea timpului: min: 10sec ± 3sec / Max: 5min ± 1min - Setare amurg: <3-2000LUX (reglabil) - Grad de protectie: IP65 - Protectie impotriva stropilor de apa - Utilizare: in interior si in exterior - Sarcina nominala: 20W (max. 1700lm) - Temperatura luminii: 4000K alb neutru - Durata de viata a LED-ului: 50.000 de ore - Sursa de alimentare: 220-240V / AC Aceasta lampa LED are o putere de 20W si o luminozitate excelenta de 1700LM. Lumina straluceste atat in sus, cat si in jos. - Aplica de perete practica si cu economie de energie cu senzor de miscare PIR si senzor crepuscul - Emisia de lumina in sus si in jos - Detector de miscare PIR cu un unghi de detectie de 140 ° si un domeniu de detectie de pana la 9m - Culoare alba neutra, cu 4000K si 20W (1700lm) putere - Iluminare automata - Ciclu de functionare reglabil si luminozitatea ambientala - Ideala pentru iluminarea zonelor de intrare, alee, case, curti, garaje, gradini, coridoare, subsoluri, holuri etc. - Datorita clasei de protectie IP65 (protectie impotriva apei), aceasta lampa LED poate fi utilizata in exterior si in interior.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.