Luni - Vineri 9:00 - 18:00

YEELIGHT Spoturi Smart Xiaomi M2 Dimabil 350lm 2700-6500K 5W Control vocal WiFi Alb

Cod:

YLTS04YL


Cod intern: #2330182

  • Distribuie pe:
37,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Spoturi Smart Xiaomi M2 Dimabil 350lm 2700-6500K 5W Control vocal WiFi Alb de la YEELIGHT

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Yeelight Mesh Spotlight M2 duce iluminarea inteligenta la un nivel cu totul nou. Ofera lumina sigura pentru ochi, a carei luminozitate si temperatura pot fi reglate usor. Produsul, datorita Yeelight Gateway (vandut separat),  permite si controlul de la distanta - prin voce sau cu un smartphone. Si daca doriti si mai mult confort, conectati mai multe dispozitive intre ele si controlati-le pe toate simultan! Yeelight Mesh Spotlight M2 are o putere de 5W, un flux luminos mai mare de 350lm si unghiul de lumina de 30º.

 

Datorita designului inovator si ergonomic al Yeelight Mesh Spotlight M2, va puteti bucura de iluminare optima, fara stralucire, care nu deterioreaza, orbeste sau oboseste ochii chiar si dupa o utilizare indelungata. Suportul reflectorizante al produsului il fac pe deplin confortabil. Produsul va ofera posibilitatea de a seta luminozitatea si temperatura culorii luminii, ceea ce va permite sa reglati functionarea sa la starea dorita. Ai nevoie de momente de concentrare cand lucrezi? Porniti lumina stralucitoare si rece. Vrei sa te odihnesti dupa o zi obositoare? Iluminarea calda si blanda va functiona perfect. Doriti sa va prezentati colectia de picturi, sculpturi sau alte obiecte unice? Setati lumina astfel incat sa arate cat mai bine.

 

 

Puteti controla de la distanta Yeelight Mesh Spotlight M2 de oriunde - chiar si in afara casei. Asociati-va dispozitivele cu aplicatia Yeelight pentru a seta programe detaliate, porniti sau opriti lumina in mod convenabil si reglati luminozitatea sau temperatura culorii. Produsul este, de asemenea, compatibil cu Google Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa si Samsung SmartThings. Conectati-o la sistemul la alegere si gestionati lumina prin voce sau cu un smartphone!

 

Datorita tehnologiei avansate Bluetooth Mesh puteti conecta mai multe dispozitive si le puteti controla pe toate in acelasi timp. Nu mai trebuie sa porniti fiecare spot separat. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati unul dintre spoturi si sa-i reglati parametrii – celalate spoturi se vor adapta imediat la el. Asa economisiti foarte mult timp! Dispozitivul este unic prin designul sau extrem de practic, universal - cand il montati intr-un loc ales, acesta ramane aproape invizibil. Datorita acestui fapt, va fi perfect pentru orice camera - nu numai ca nu va deranja aranjamentul interiorului, dar si va sublinia frumusetea cu iluminarea adecvata.

 

 

 

Caracteristici:

 

  • Dimensiuni: Ø93x 73.5mm
  • Dimesiunea gaurii: 70-800mm
  • Luminozitate: 3500 lm
  • Temperatura de culoare: 2700-6500k
  • Voltaj: 220–240V~50/60Hz 0.065A
  • Putere spot: 5W
  • Conectivitate: Bluetooth 4.2
  • Factor de putere: 0.5
  • Unghi iluminare: 30°
  • Pachetul contine 1x Spot smart

 

 

Unknown Image

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.