Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cuptor cu microunde Sencor 700 W 20 L SMW 1920RD Rosu

Cod:

SMW 1920RD


Cod intern: #2447581

  • Distribuie pe:
348,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 0,95 lei
Cost livrare in tara: 20,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cuptor cu microunde 700 W 20 L SMW 1920RD Rosu de la Sencor

Microwave Heating for Simple and Quick Reheating and CookingDurable Enamel Interior for Easy CleaningOnly Two Control Knobs Ensuring Easy Manual ControlLarge Inner Space: Compatible with Even Bigger Plates up to 25,5 cmVolume 20 l5 Microwave Power Levels to Satisfy Every NeedDefrost Function for Fast and Hygienic Defrosting35-minute Timer Sufficient also for CookingMicrowave Power 700 WSound Signal to Indicate End of ProgramIntegrated Handle to Open the DoorRotating plate diameter: 255 mmDimensions (w h d): 440 259 364 mmWeight: 10 kg



Sencor SMW 1920RD este un cuptor cu microunde de sine stătător roșu, cu un aspect curat, dar elegant. Dispozitivul, capabil de până la 700 W, este controlat manual. Pe lângă capacitatea de 20 de litri, acesta este echipat cu cinci niveluri diferite, este disponibilă și funcția de dezghețare și a fost instalat un cronometru de până la 35 de minute. 5 MODURI DIFERITE DE OPERARE Întregul proces este simplu, practic și, mai presus de toate, rapid! Cele cinci moduri sunt folosite pentru a reduce sau a crește puterea cuptorului cu microunde a fiecărui fel de mâncare și mâncare. Excelent pentru încălzit, gătit, dar și pentru dezghețarea alimentelor. Doar rotiți butonul, setați modul și timpul dorit în 35 de minute. MIN - Putere minimă 18 % DEZGHEZARE - Decongelare 36 % LOW – Putere scăzută 58 % MEDIU – Performanță medie 81 % MAX - Putere maximă 100 % DESCHIDERE SIMPLĂ Ușa cuptorului cu microunde Sencor poate fi deschisă cu ușurință folosind pârghia de deschidere atașată ușii. Datorită designului ușii cu deschidere laterală, o puteți folosi mai eficient în aproape orice situație. Datorită designului de sine stătător, amplasarea dispozitivului este aproape nelimitată. Întreținere simplă Datorită designului cuptorului cu microunde, acesta este ușor de curățat. Carcasa metalica si suprafata interioara emailata pot fi curatate cu o carpa umeda. Placa turnantă poate fi spălată fie în mașina de spălat vase, fie sub jet de apă. NIVEL MIC DE ZGOMOT Cuptorul cu microunde Sencor are un nivel de zgomot de doar 63 dB (A) chiar și atunci când funcționează la putere maximă. Cu greu vei observa ca aparatul functioneaza, doar sunetul care indica sfarsitul programelor setate te avertizeaza ca mancarea este gata! SIGURANȚA ÎNTÂI Mecanismul de siguranță încorporat și picioarele antiderapante garantează utilizarea în siguranță a dispozitivului. Permite controlul deplin în timpul procesului de gătit și încălzire. Oferă vizibilitate perfectă prin iluminarea interiorului.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SMW 1920RD
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Panou
    • Trepte putere
      5
    • Functii
      Funcția de dezghețare
    • Deschidere usa
      Stanga
    • Dimensiuni
      37,6 cm x 29,2 cm x 48,5 cm
    • Greutate
      10.5 Kg
    • Diametru platou rotativ
      25,5 cm
    • Altele
      Nivel zgomot 63 dB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.