Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cuptor Camry CR 6305 12 L 1400 W Transparent White

Cod:

CR 6305


Cod intern: #656865
3,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
158,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 0,95 lei
Cost livrare in tara: 20,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Cuptor CR 6305 12 L 1400 W Transparent White de la Camry

Descriere

Cuptorul cu convecție CR 6305 1400W vă permite să pregătiți fără efort toate felurile de mâncare posibile. Îl puteți folosi pentru prăjire, prăjire, fierbere, grătar, fiert, gătit la abur, precum și pentru încălzirea și decongelarea alimentelor.

Tehnologie modernă

Toate aceste funcții sunt disponibile datorită unui element de încălzire cu halogen care produce un flux de aer cald într-un bol de sticlă termorezistent. Aerul circulă, încălzind rapid și uniform produsele din interiorul vasului. Astfel cuptorul cu convecție CR 6305 combină beneficiile unui cuptor cu microunde și ale unui cuptor electric. Diferența este că nu radiază alimentele și consumă mult mai puțină energie decât cuptoarele electrice mari.

Pregătește ce vrei

Cuptorul este echipat cu un bol de 12l care este de obicei suficient de mare pentru a pregăti o masă pentru întreaga familie, dar în cazul în care aveți nevoie de câțiva litri mai mult decât inelul special va rezolva problema. Puteți pune și un grătar jos sau înalt pe care puteți pune ingredientele. Setul include o pereche de clești speciali pentru a fi mai ușor.

Mare preocupare pentru confort și siguranță

CR3605 vă permite să controlați și să modificați cu ușurință temperatura și timpul de funcționare. După trecerea timpului selectat, dispozitivul se va opri automat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supragătirea sau arderea alimentelor. Pentru a asigura o siguranță maximă, modelul CR6305 nu va funcționa atunci când capacul nu este în poziție. În plus, după ce ați scos capacul, îl puteți așeza pe un suport special conceput.


Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Cuptor Camry CR 6305 12 L 1400 W Transparent White

Rating general al produsului:
3
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.