Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Custi, tarcuri si colivii FERPLAST Krolik 160 - Cage

Cod:

57072670


Cod intern: #904485

  • Distribuie pe:
560,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


F024M


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Custi, tarcuri si colivii FERPLAST Krolik 160 - Cage de la FERPLAST

Cușcă pentru iepuri Spatiu mare de locuit, ideal pentru a adaposti si mai multe animale Modul de extensie de 40 cm lungime, detasabil Grila detașabilă, vă permite să separați habitatul în două spații împărțite Fund patentat pentru a asigura o suprafață utilă mai mare pentru animal Plasa metalica lacuita Ușă și acoperiș cu deschidere completă Cleme de închidere nou dezvoltate, sigure și practice Accesorii incluse: bol, sticlă de băut, hrănitor de fân, casă de plastic, despărțitor cu trepte Scara laterala, permite animalului sa iasa si sa intre independent Întreținere și curățare ușoară Sistem practic de asamblare si demontare Ambalaj care economisește spațiu ECO-SUSTENABIL: realizat din plastic reciclat și fier Dimensiuni totale: 162 x 60 x h 50 cm Dimensiunile interioare sunt: ​​159 x 57 x h 48,5 cm Suprafata utila: 0,97 mp

Krolik este gama de cuști pentru iepuri caracterizată printr-un sistem complet de doborâre atât de plasă, cât și de fund. Furnizate într-un ambalaj care economisește spațiu, habitatele de iepuri Krolik minimizează volumul de transport, asigurând în același timp spațiu de locuit maxim datorită designului bazei. Modelul Krolik 160 asigura iepurasului tau un spatiu mare si confortabil, dotat cu tot confortul de care are nevoie. În interior, veți găsi o casă de plastic cu un castron, un hrănitor de fân și o sticlă de băut. Pe partea laterală a cuștii, veți găsi și o scară confortabilă care permite animalului să iasă și să intre independent și să se miște liber prin casă. Habitatul este ideal pentru a găzdui și mai mulți iepuri împreună, complet cu extensie de 40 cm lungime separată de cușca principală datorită unei grile speciale detașabile. Acest modul este ideal pentru a le permite iepurilor să-și construiască propriile cuiburi într-o zonă privată, lăsându-le cu toată liniștea de care au nevoie. Partea inferioară a cuștii poate fi eliberată cu o ușurință extremă, menținând în același timp o securitate completă, deoarece clemele de prindere, recent restilizate, sunt concepute pentru a preveni scăparea animalului, fiabile și simplu de utilizat. Ca toate habitatele iepurilor din gama Krolik, modelul 160 dispune de un sistem inovator complet de deschidere a acoperișului și a plasei frontale, ideal pentru a facilita accesul pentru operațiunile zilnice de întreținere. Ușor de asamblat, cușca Krolik 160 poate fi asamblată într-un timp foarte scurt urmând pașii pe care îi veți găsi în instrucțiunile de asamblare: marginile laterale, de exemplu, pot fi atașate de fund cu un simplu clic.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.