Luni - Vineri 9:00 - 18:00

B&W Cutie de scule Flex Modul 120.03/M

Cod:

120.03/M


Cod intern: #1182505

  • Distribuie pe:
991,30 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cutie de scule Flex Modul 120.03/M de la B&W

Flexul nostru tool.case din seria noastră pro.case satisface orice nevoie și este gata pentru orice utilizare. Cu un volum impunător de 35 L, fiecare unealtă este întotdeauna la îndemână și gata de utilizare. Carcasa robustă, realizată din plastic ABS ultra durabil, rezistă la impacturi și căderi și protejează în mod fiabil uneltele din interior. Patru picioare suplimentare pe partea de jos mențin flexul stabil pe orice suprafață, prevenind totodată zgârieturile pe carcasă. Trei opțiuni interioare variabile oferă acestei cutii de scule posibilități diverse de design. Un joc de depozitare cu un design robust.

Toate caracteristicile dintr-o privire:

 

  •     Carcasa din plastic ABS ultra rezistent
  •     Jantă robustă din aluminiu cu colțuri întărite
  •     Cu zăvoare de blocare
  •     Cu lacăt cu combinație B&W PROcode
  •     Mâner ergonomic
  •     Capac cu balamale
  •     Suport capac de siguranță
  •     Compartiment principal cu sistem de separare din aluminiu
  •     Patru picioare
  •     Volum: 35 L
  •     Husă pentru documente A4 în capac
  •     Cu trei sisteme interioare diferite
  •     Culoarea neagra

 

Fabricat din material ABS robust, cu colțuri întărite


În tool.case flex, toate instrumentele și documentele dvs. importante sunt perfect stocate. Plasticul ABS ultra robust folosit pentru a face carcasa poate rezista aproape la orice. Designul rezistent al acestei centrale poate suporta cu ușurință impacturile și căderile. Încuietoarea cu combinație B&W PROcode și două zăvoare de blocare înseamnă că flexul poate fi blocat în siguranță.

 
Cu husă pentru documente și trei opțiuni interioare variabile


Indiferent dacă bucle pentru scule, buzunare pentru scule sau suporturi pentru unelte: sunt disponibile diferite interioare pentru flex, în funcție de nevoile și utilizarea dvs. Cutia de scule vine standard cu o husă pentru documente A4 și un compartiment principal care poate fi aranjat liber cu sistemul nostru patentat de separare din aluminiu. Sunt disponibile și următoarele opțiuni de interior:

  1.     Plăci pentru scule detașabile sub capac și ca capac pentru compartimentul principal, cu un total de 111 bucle pentru scule distribuite pe partea din față și din spate a plăcilor
  2.     Plăci pentru scule detașabile sub capac și ca capac pentru compartimentul principal, cu un total de 37 de buzunare pentru scule distribuite pe partea din față și din spate a plăcilor
  3.     Plăci pentru scule detașabile sub capac și ca capac pentru compartimentul principal cu un total de 9 suporturi pentru scule modulare distribuite pe partea din față și din spate a plăcilor

 

Patru picioare pentru stabilitate garantată


Cele patru picioare de pe partea inferioară a carcasei oferă stabilitate suplimentară și și mai multă siguranță atât pentru carcasă, cât și pentru unelte. Zgârieturile aparțin trecutului și flexul va continua să arate nou pentru o lungă perioadă de timp de acum încolo. Mânerul robust asigură un transport confortabil.

Uneltele prezentate nu sunt incluse în livrare.

Flexibil, spațios și robust: acesta este flexul Flexul

nostru tool.case din seria noastră pro.case satisface orice nevoie și este gata pentru orice utilizare. Cu un volum impunător de 35 L, fiecare unealtă este întotdeauna la îndemână și gata de utilizare. Carcasa robustă, realizată din plastic ABS ultra durabil, rezistă la impacturi și căderi și protejează în mod fiabil uneltele din interior. Patru picioare suplimentare pe partea de jos mențin flexul stabil pe orice suprafață, prevenind totodată zgârieturile pe carcasă. Trei opțiuni interioare variabile oferă acestei cutii de scule posibilități diverse de design. Un joc de depozitare cu un design robust.

Toate caracteristicile dintr-o privire:

    Carcasă din plastic ABS ultra-rezistent
    Jantă robustă din aluminiu cu colțuri întărite
    Cu zăvoare de blocare Cu încuietoare
    cu combinație B&W PROcode
    Mâner ergonomic Capac
    cu balamale
    Suport pentru capac de siguranță
    Compartiment principal cu sistem de separare din aluminiu
    Patru picioare
    Volum: 35 L
    Husă pentru documente A4 în interior capac
    Cu trei sisteme interioare diferite
    Culoare: negru

Fabricat din material ABS robust, cu colțuri întărite

În tool.case flex, toate uneltele și documentele importante sunt perfect depozitate. Plasticul ABS ultra robust folosit pentru a face carcasa poate rezista aproape la orice. Designul rezistent al acestei centrale poate suporta cu ușurință impacturile și căderile. Încuietoarea cu combinație B&W PROcode și două zăvoare de blocare înseamnă că flexul poate fi blocat în siguranță.
Cu husă pentru documente și trei opțiuni interioare variabile

Indiferent dacă bucle pentru unelte, buzunare pentru unelte sau suporturi pentru unelte: sunt disponibile diferite interioare pentru flex, în funcție de nevoile și utilizarea dvs. Cutia de scule vine standard cu o husă pentru documente A4 și un compartiment principal care poate fi aranjat liber cu sistemul nostru patentat de separare din aluminiu. Următoarele opțiuni interioare sunt, de asemenea, disponibile:

    Plăci pentru scule detașabile sub capac și ca capac pentru compartimentul principal cu un total de 111 bucle pentru scule distribuite pe partea din față și din spate a plăcilor Plăci pentru
    scule detașabile sub capac și ca capac pentru compartimentul principal cu un în total 37 de buzunare pentru scule distribuite pe partea din față și din spate a plăcilor
    Plăci pentru scule detașabile sub capac și ca capac pentru compartimentul principal cu un total de 9 suporturi pentru scule modulare distribuite pe partea din față și din spate a plăcilor

Patru picioare pentru stabilitate garantată

Cele patru picioare de pe partea inferioară a carcasei oferă stabilitate suplimentară și și mai multă siguranță atât pentru carcasă, cât și pentru unelte. Zgârieturile aparțin trecutului și flexul va continua să arate nou pentru o lungă perioadă de timp de acum încolo. Mânerul robust asigură un transport confortabil.

Uneltele prezentate nu sunt incluse în livrare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.