Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Deshidrator Concept Deshidrator de alimente SO2050, 500W, 6 tavi inox, 30 x 33 cm, timer, Alb

Cod:

SO2050


Cod intern: #2565544

  • Distribuie pe:
990,52 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Deshidrator Deshidrator de alimente SO2050, 500W, 6 tavi inox, 30 x 33 cm, timer, Alb de la Concept

Deshidrator de alimente Concept SO2050, 500 W, 6 tavi inox, 30 x 33 cm, timer, Alb

 
Deshidratare rapida si uniforma pe tot parcursul anului

Deshidratarea este una dintre metodele cele mai eficiente de conservare a alimentelor si poate fi utilizata pe tot parcursul anului.

Vara si toamna, pur si simplu procesati alimentele din gradina si ciuperci. In restul anului, il puteti folosi pentru a usca verdeata, flori, carne sau paste facute in casa.

Cu o putere de 500 W, totul va fi procesat foarte rapid. Puteti, de asemenea, sa-l utilizati pentru a prepara gustari delicioase pentru animale de companie.
   
Tavi din inox

Avantajul tavilor din inox este ca acestea se incalzesc atunci cand deshidratorul este pornit pentru a accelera procesul de deshidratare. In acelasi timp, acestea sunt mai rezistente fata de tavile din plastic.

Tava retractabila usureaza controlul alimentelor uscate. Nu trebuie sa dezasamblati intregul deshidrator pentru a verifica etajul inferior.
   
Intretinere facila

Nu va va trece pofta de felii sanatoase de mere, prune sau pere, din cauza spalarii inconveniente si lungi a tavilor de uscare. Puteti spala tavile din inox in masina de spalat vase, deci nu trebuie sa va petreceti timpul pentru intretinerea acestora.
   
Operare usoara

Functionarea SO2050 este foarte simpla si intuitiva, cu control digital. In functie de necesitatile curente si de tipul alimentelor de deshidratat, alegeti o temperatura cuprinsa intre 35 si 70 ° C.

Daca nu doriti sa verificati in mod constant timpul cand deshidratorul trebuie sa fie oprit, selectati timpul de uscare dorit folosind timer-ul. Dupa ora selectata, uscatorul se opreste.
   
Uniformitate garantata

Nu trebuie sa mutati tavi individuale in timpul deshidratarii. Datorita fluxului de aer orizontal uniform, obtineti rezultate perfecte fara griji.
   
Utilizare universala

SO2050 include o tava detasabila la indemana. Datorita amplasarii sale la etajul inferior al deshidratorului, acesta capteaza toate miezurile care cad prin tavile individuale in timpul deshidratarii.

In acelasi timp, acesta poate fi folosita pentru a pregati clatite, batoane de fructe sau biscuiti de casa, exact pe gustul dumneavoastra. Nu exista limite la imaginatie.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SO2050
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Nivele de gatit
      6
    • Functii
      Oprire automata
      Temporizator
      Control temperatura
    • Tip panou comanda
    • Material tava
    • Forma aparat
    • Tip programe
      Legume, Carne, Fructe, Ciuperci
    • Utilizare
    • Continut pachet
      1 x Deshidrator
      6 x tava inox

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.