Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Deshidrator Steba ED 4 280 W, 5 Nivele, Control temeperatura 40 - 70 ° C, Alb/Negru

Cod:

055400


Cod intern: #703851

  • Distribuie pe:
264,67 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Deshidrator ED 4 280 W, 5 Nivele, Control temeperatura 40 - 70 ° C, Alb/Negru de la Steba

Steba ED 4 Dehydrator



Descriere

Pastreaza gustul alimentelor tale preferate

Deshidratarea alimentelor reprezinta procesul ideal de uscare al alimentelor, deoarece afecteaza foarte putin gustul si continutul nutritional al alimentelor; elimina apa din alimente pastrand enzimele si vitaminele intacte! Sunt excelente pentru o alimentatie sanatoasa, deoarece nu mai trebuie sa achizitionati conserve cu adaosuri sau zaharuri nocive.


Design ergonomic – perfect din punct de vedere estetic, cu o marime fixa si spatiu suficient pentru fiecare tava, ceea ce inseamna mai mult spatiu pentru asezarea mancarii.

5 tavi de deshidratare – tavile sunt asezate in interior si pe acestea se vor pune fructe, legume, ierburi, verdeata, ceaiuri, carne sau chiar branzeturi ce urmeaza a fi deshidratate. In momentul in care aparatul se va pune in functiune, aerul cald va circula in asa fel incat caldura sa fie dispersata in mod egal.

Putere nominala – in ceea ce priveste cantitatea de energie eliberata, un deshidrator ce are 280 W isi va face corect atributiunile.

Temperatura reglabila – controlul temperaturii intre 40- 70°C este foarte important daca ne gandim la faptul ca diverse tipuri de alimente se pot deshidrata doar la anumite temperaturi. De cele mai multe ori, temperaturile ideale sunt in stransa legatura cu continutul de apa din alimentele respective.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      055400
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      1.5 kg
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.