Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Distrugator documente Leitz IQ Protect 10X 10 coli P4 cross-cut 18L Alb

Cod:

80920000


Cod intern: #617668

  • Distribuie pe:
916,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Distrugator documente IQ Protect 10X 10 coli P4 cross-cut 18L Alb de la Leitz

Distrugator documente manual Leitz IQ Protect 10X, P4, cross-cut (confeti), 10 coli, cos 18l, alb

 

 

 

Acest distrugator super silentios va permite un mediu de lucru calm, fara sa deranjeze. Dispune de o golire mai curata si mai rapida cu un cos de 18 L care se scoate usor. Se potriveste in orice camera din casa sau sub birou datorita dimensiunii sale compacte. Comenzile de pe display-ul tactil sunt usor de utilizat si va permit sa distrugeti fara efort pana la 10 coli de hartie A4 dintr-o singura data. Protejati-va datele personale, dar si cele profesionale cu acest distrugator care benficiaza de un sistem de securitate P4(cross-cut), dar si de un design compact.

   
   

Stai linistit! Datele tale sunt in siguranta - P4, cross-cut - confeti (4x40 mm).  Distruge o coala A4 in 400 de bucati.

   

Lucreaza linistit! Functionare super silentioasa pentru un mediu de lucru mai calm.

   

Usureaza-ti munca!  Aparatul distruge manual 10 coli A4. Nu mai esti nevoit sa scoti capsele si agrafele, pentru ca aparatul le distruge si pe acestea.

   

Pastreaza curat spatiul in care lucrezi , cu o golire usoara si mai curata datorita cosului de 18 L care se extrage in stil sertar si are o capacitate de pana la 150 de coli.

   

Fara batai de cap! Durata de functionare continua de 10 minute, cu tehnologie anti-jam pentru o distrugere neintrerupta.

   

Simplu de folosit, cu un control touch intuitiv si ultra silentios.

   
Usor de folosit, fara pete, fara murdarie - mentine distrugatorul in cea mai buna conditie folosind colile impregnate cu ulei. Acestea indeparteaza praful si hartia acumulata intre lame pentru o durata de viata mai lunga a  aparatului.
   
Fii protejat si in conformitate cu politica GDPR, nu lasa datele tale sa ajunga in maini straine.
   

Calitate germana

 

Marca Leitz reprezinta calitate si performanta fiabila.

Cunoscute ca expert in solutii de birou si organizare, produsele Leitz de calitate premium aduc stil si eficienta vietii de zi cu zi.

Prin traditia nemteasca, produsele Leitz au fost construite meticulos pentru a rezista in timp.

Designul produselor noastre nu este niciodata extrem, dar este mereu distinctiv, frumos, inteligent, contemporan, simplu si individual.

Ne mandrim prin cercetarea continua pentru inovatie si functionalitate si construim produse care sunt mereu prima alegere a clientilor. Acest aspect se datoreaza faptului ca niciodata nu ne oprim din a cauta moduri de imbunatatire a produselor noastre si a experientelor voastre.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      IQ Protect 10X
    • Culoare
      Alb
    • Nivel securitate
    • Capacitate de taiere
    • Functii
      Anti-blocare
    • Dimensiuni
      204 x 355 x 351 mm
    • Greutate
      4.8 kg
    • Altele
      Utilizat pentru:Hartie
      Capse
      Agrafe

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.