Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse articole pentru bucatarie Ballarini tanaro 18560-007-0 kitchen cutlery/knife set Knife/cutlery block

Cod:

18560-007-0


Cod intern: #1852692

  • Distribuie pe:
518,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni F024M


Livrare gratuita


Descriere Diverse articole pentru bucatarie Ballarini tanaro 18560-007-0 kitchen cutlery/knife set Knife/cutlery block de la BALLARINI

BALLARINI TANARO SET BLOC DE CUȚITE DIN LEMN DE CAUCIUC NATURAL 7 BUC

Perfecto. Cele mai bune cuțite din seria BALLARINI Tanaro cu foarfece multifuncțională de înaltă calitate din lemn elegant. Echipamentul de bază perfect pentru oricine îi place să gătească. Cuțitul de toaletă, cuțitul utilitar, cuțitul de bucătar și cuțitul de cioplit vă oferă tot ce aveți nevoie pentru curățare și tăiere. Cuțitul de pâine zimțat inclus în set taie chiar și cele mai crocante cruste de pe toate tipurile de pâine. Foarfecele de bucătărie universale robuste sunt deosebit de practice și la fel de aproape ca și cuțitele ascuțite. Tipic italian: funcția și forma în armonie. Pentru că lemnul întunecat al blocului de cuțite este potrivirea „perfectă” pentru oțelul inoxidabil al cuțitelor ultra-ascuțite. Mânerele sablate cu aspect mat sunt deosebit de elegante. Toate cuțitele impresionează prin reținerea tăișului și rezistența la coroziune și sunt confortabile de ținut pentru a permite tăierea fără efort chiar și pentru cantități mai mari. Set de cuțite de bază ideal într-un bloc elegant de cuțite din lemn Cinci cuțite de înaltă calitate și o pereche de foarfece universale cu lame germane din oțel inoxidabil Mânere din oțel inoxidabil sablate, proiectate ergonomic Senzație plăcută, echilibru excelent Lame șlefuite manual Reținere excelentă a marginilor și rezistență la coroziune Garanție: ZWILLING Garanție pe viață Setul include: 1 cuțit de tăiat (9 cm), 1 cuțit utilitar (13 cm), 1 cuțit de cioplit (16 cm), 1 cuțit de bucătar (20 cm), 1 cuțit de pâine (20 cm), 1 foarfecă multifuncțională din oțel inoxidabil (19 cm), 1 bloc de cuțite gol.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.