Luni - Vineri 9:00 - 18:00

CORAVIN 112306

Cod:

112306


Cod intern: #2035085

  • Distribuie pe:
903,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere 112306 de la CORAVIN

Sistem conservare vin, Timeless Three SL, Gri - Coravin

Turnati vinurile preferate fara a indeparta dopul cu sistemul de conservare Coravin Timeless Three. Sistemul Timeless Three de conservare a vinului, va permite sa pastrati vinurile necarbonatate timp de saptamani, luni sau chiar ani. Acest sistem de conservare a vinului este perfect pentru oaspeti, cunoscatori si degustatori. Sistemul de conservare a vinului Coravin Timeless Three SL include: 1 Sistem de conservare vin Timeless Three 1 rezerva Coravin Pure™ Argon 1 Husa pentru sticla 1 Instrument de curatare a acului Cum se utilizeaza Timeless Three SL Inserare Aliniati SmartClamps™ peste gatul sticlei si impingeti ferm pe maner printr-o singura miscare fluida. Sfaturi si turnare Inclinati sticla pana cand gura este peste pahar. Apasati si eliberati rapid declansatorul pentru a turna.Durata de utilizare Fiecare capsula va permite sa turnati pana la 15 pahare de vin (150 ml) cu sistemele Timeless sau 20 de pahare cu sistemele Pivot™. Rata medie de turnare In medie, o turnare de 150 ml de vin cu un ac standard va dura 25 pana la 29 de secunde. Ac descentrat Acul din sistemul Coravin este in mod intentionat descentrat, astfel incat acul se va introduce in dop intr-un loc diferit de fiecare data.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      112306
    • Culoare
      gri
  • Specificatii
    • Detalii
      Fiecare capsula va permite sa turnati pana la 15 pahare de vin (150 ml) cu sistemele Timeless sau 20 de pahare cu sistemele Pivot™.
    • Dimensiuni
      9,49 x 4,49 x 2,52 inci
    • Functii
      Sisteme de conservare a vinului

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.