Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Eta Pecenka MAX negru

Cod:

ETA013390010


Cod intern: #724893

  • Distribuie pe:
521,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Eta Pecenka MAX negru de la ETA

Tigaie electrică tradițională ETA Pečenka, făcută pentru coacere, tocană și gătit. Acum cu o gamă largă de accesorii. Gătit sănătos, gustos și economisitor de energie!

Mod tradițional de preparare a mâncărurilor Potrivit pentru coacere și grătar (carne și pește), coacere deserturi dulci, tocană sau prăjire Mâncărurile nu își pierd mirosul și gustul tipic, carnea nu este uscată Cu până la 80% mai economic decât un cuptor clasic Capacul cu un orificiu de sticlă permite controlul ușor al alimentelor preparate Calitate profesională pentru utilizare în fiecare gospodărie Designul original este potrivit pentru bucătăriile moderne, precum și pentru cabane sau holuri de reședință Încălzire rapidă și eficientă, datorită elementului de încălzire din capac Vasul de lucru și capacul sunt acoperite cu suprafață antiaderentă Volum 4,3 l Dimensiune 277 x 277 x 112 mm Oprire cu semnalizare a funcționării Blocarea de siguranță împotriva asamblarii incorecte nu permite pornirea aragazului Mânere izolate pentru operare în siguranță și manipulare ușoară Piedestal stabil, care este folosit ca bază pentru container Capac cu margini inoxidabile si orificii speciale de ventilatie Capacul de siguranță previne arderea Asamblare usoara si rapida Recipient ușor de îndepărtat Suprafata usor lavabila Lungime cablu de alimentare 1,5 m Putere de intrare doar 475 W Accesorii Capacul de siguranță poate fi folosit pentru a acoperi recipientul fierbinte, acesta permite răsturnarea sigură și ușoară a vasului preparat din recipientul fierbinte. Poate fi folosit si ca tava. Atașamentul special pentru deserturi este perfect pentru a pregăti prăjiturile cu marmură. Grătarul permite prepararea hranei ușoară și sănătoasă (carne, pește, legume) fără grăsimi și ardere inutile.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ETA013390010
    • Culoare
      NEGRU
  • Specificatii
    • Detalii
      Consum de energie oale/tigăi: 475 W
    • Alimentare
      la retea
    • Capacitate
      4.3 l
    • Dimensiuni
      277 x 277 x 112 mm
    • Greutate
      3.2 kg
    • Functii
      Functie oale: copt

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.