Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Dozator apa fierbinte ProfiCook PC-HWS 1145, capacitate 4 l, incalzire rapida, 5 setari temperatura 55 - 100°C, ECO-save, dozare apa continuu sau in trepte, negru/argintiu

Cod:

PC-HWS 1145


Cod intern: #956235

  • Distribuie pe:
555,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni F012M


Livrare gratuita


Descriere Dozator apa fierbinte PC-HWS 1145, capacitate 4 l, incalzire rapida, 5 setari temperatura 55 - 100°C, ECO-save, dozare apa continuu sau in trepte, negru/argintiu de la ProfiCook

Unknown Image

Brandul german ProfiCook este cunoscut pentru aparatele de bucatarie de inalta calitate, oferind o gama larga de peste 100 de produse pentru toate nevoile tale cand gatesti. ProfiCook acorda o mare atentie dezvoltarii produselor printr-un design modern si calitatea superioara germana.


Dozator apa fierbinte de birou Proficook, incalzire rapida, 5 setari temperatura 55 - 100°C, ECO-save, dozare apa continuu sau in trepte, lumina LED albastra, rezervor de apa 4 l, putere 2600 W, insertie pentru cani joase, picioare antialunecare, protectie copii, negru/argintiu

INCALZIRE RAPIDA - ECO save

Datorita tehnologiei ECO save beneficiati de o reducere a timpului de asteptare cu 50% mai putin in comparatie cu fierbatoarele traditionale. Incalzirea apei se face extrem de rapid iar dumneavoastra va puteti bucura de o bautura calda in cateva secunde.

Unknown Image

CAPACITATE XL

Rezervorul de apa are o capacitate de 4 litri pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa-l umpleti mai des. Indicatorul de nivel al apei va indica cata apa a mai ramas iar semnalul sonor va va anunta cand rezervorul este gol.

Unknown Image

FUNCTIONALITATE

Dozatorul de apa fierbinte de la Proficook va ofera posibilitatea de a doza apa in trepte de cate 100 ml (100 ml - 500 ml) pentru a putea savura ceaiul ideal. Aparatul este potrivit atat pentru cani inalte cat si pentru cani mici, accesoriul cu care este dotat fiind util pentru pozitionarea cestilor sub dispenserul de apa.

Unknown Image

VERSATIL & MODERN

Designul modern al carcasei din otel inoxidabil se va potrivi in orice bucatarie. Afisajul LED si butoanele cu senzor touch sunt iluminate LED cu albastru. Acesta va permite sa alegeti din cele 5 trepte de temperatura a apei (55°C, 65°C, 75°C, 85°C, 100°C) in functie de preferinte.

Unknown Image


Caracteristici:

Ideal pentru catering mobil, pensiuni, sali de conferinte, mic dejun tip bufet, bucatarii de birou etc.
Perfect pentru toate tipurile de ceai, cafea instant sau mancare
Capacitate rezervor apa: 4 litri
Indicator nivel apa, iluminat albastru
ECO-save: apa fierbinte in doar cateva secunde
Control sensor-touch
5 trepte de temperatura (55°C, 65°C, 75°C, 85°C, 100°C)
5 trepte dozare apa (100ml/200ml/300ml/400ml/500ml)
Dozare apa continuu
Design elegant si compact
Tava de colectare a apei, detasabila
Functie de blocare, protectie copii
Functie memorare ultima setare utilizata

Caracasa din otel inoxidabil, insertii din plastic
Putere: 2600 W
Dimensiune: 19 x 28 x 34 cm (l x A x H)

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PC-HWS
    • Culoare
      Negru
  • Specificatii
    • Detalii
      Control sensor-touch
    • Alimentare
      220 V-240 V
    • Dimensiuni
      19 x 28 x 34 cm
    • Functii
      Caracasa din otel inoxidabil, insertii din plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.