Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de gatit Sous-vide Zass ZSVC 01

Cod:

ZSVC 01


Cod intern: #881100

  • Distribuie pe:
948,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de gatit Sous-vide Zass ZSVC 01 de la ZASS

Capacitate: 10 litri Sistemul puternic de incalzire de 800 W, atinge usor temperatura setata. Afisaj LCD iluminat pentru: temperatura selectata, temperatura curenta si temporizator. Temporizator si temperatura reglabila. Interval reglaj temperatura: 0-99 °C. Interval reglaj temporizator: 0-24 ore. Permite gatire uniforma datorita termostatului de inalta precizie (diferenta maxima de 0,3 °C). Circulatia eficienta a apei. Control electronic precis al temperaturii, pana la 99 °C. Fereastra vizualizare. Curatare usoara. Panou de comanda digital, facil si prietenos. Functionare silentioasa. Grilaj compartimentat (4 zone) din inox, potrivit pentru majoritatea dimensiunilor de pungi vid. Carcasa din otel inoxidabil. Cablu de alimentare detasabil. Dimensiunea aparatului: 380mm*250mm*220mm Dimensiune zona de gatit: 300mm*220mm*150mm (8L~10L) Greutate: 3,5 kg 220V-240V~, 50/60Hz, 800W Sistem culinar Sous Vide pastreaza prin gatire sub vid toate aromele si calitatile nutritive ale alimentelor preparate. Aparatul este folosit pentru gatirea alimentelor in pungi vidate prin introducerea acestora intr-un vas cu apa. Sistemul culinar Sous Vide este o metoda de preparare a hranei ambalate in vid si scufundate in apa la o temperatura exact controlata. Datorita termostatului de inalta precizie (toleranta 0.3°C), hrana este preparata uniform, de la exterior spre interior. Metoda Sous Vide nu permite ca alimentele sa intre in contact cu apa, uleiul sau aerul fierbinte din cuptor. Astfel prin metoda de gatit Sous Vide alimentele preparate sunt sanatoase si hranitoare, cu gust perfect, pastrand aroma si savoarea, toate vitaminele si nutrientii raman concentrati in alimente. Avantajele aparatului sous vide: - Rezultate perfecte. - Pierderi reduse a calitatii alimentelor. - Eficienta energetica. - Preparare uniforma. - Reduce contractarea pana la 5-10%. - Previne supra-gatitul si uscarea alimentelor.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.