Luni - Vineri 9:00 - 18:00

PNI electrovalva de gaz model V-02

electrovalva de gaz model PNI V-02

Cod:

ACT-V02


Cod intern: #62630

  • Distribuie pe:
49,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 59,50 lei


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere electrovalva de gaz model V-02 de la PNI

Modelul PNI-V-02, este o electrovalva pentru gaz, ce ofera o solutie de siguranta pentru oprirea gazului in caz de urgenta prin inchiderea ventilului. Aceasta poate fi conectata la un senzor de gaz pentru detectia scurgerilor de gaz, la un circuit de alarma pentru incendiu sau alte tipuri de variante constructive de senzori de gaz (cum ar fi cele wireless) pentru sistarea furnizarii gazului (manual sau automat), in caz de urgenta. Electrovalva prezinta un sistem de inchidere automat, atunci cand sunt detectate tensiuni de intrare de 9-12 V. Dupa inchidere, deschiderea acesteia se face manual prin ridicarea vertical in sus a butonului rosu. Aceasta functie va asigura siguranta atunci cand exista un defect al instalatiei de gaz. Valva electromagnetica PNI V-02 poate fi utilizata ca intrerupator de iesire pentru senzorul de gaz. Atunci cand scurgerile de gaz in camera monitorizata ating punctul de alarma, senzorul de gaz va suna iar valva va intrerupe alimentarea cu gaz. Electrovalva de gaz PNI V-02 are dimensiuni reduse si este usor de manevrat. Dispozitivul trebuie montat pe vana de gaz in locuri accesibile si aerisite. Valva electromagnetica PNI V-02 are o buna rezistenta la umezeala si performante inalte. Corpul din aliaj de aluminiu, precum si materialele de etansare impotriva umezelii (cauciuc NBR) asigura rezistenta si durabilitate electrovalvei. Dupa remedierea defectiunii care a cauzat activarea electrovalvei, aceasta poate fi resetata manual prin ridicarea butonului rosu dupa indepartarea capacelului de protectie.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ACT-V02
    • Culoare
      Argintiu cu negru
    • Tip produs
  • Specificatii
    • Functii
      Sensibilitate Ridicata; Timp de inchidere al valvei mai mic sau egal cu 1sec; Timp permis pentru continuare mai mic sau egal cu 30sec; Nivel explozibil Exm II T6; Presiune maxima de functionare 20 kPa - 100 kPa; Temperatura de functionare -10 la +50 grade C
    • Alimentare
      DC 9~12V

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.