Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ANLAN cu ionizare și terapie cu lumină 01-ACPJ13-03A albastru

Cod:

24485


Cod intern: #1348290

  • Distribuie pe:
138,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere cu ionizare și terapie cu lumină 01-ACPJ13-03A albastru de la ANLAN

Vrei ca pielea ta să fie curățată în profunzime și să radieze o strălucire sănătoasă? Încercați peelingul de cavitație ANLAN 01-ACPJ13-02A cu terapie cu lumină. Dispozitivul curăță profund porii și conferă pielii o strălucire. Folosește terapia cu lumină albastră și roșie, ionizarea, exfoliază pielea și folosește curățarea cu ultrasunete a pielii. Funcționarea sa este simplă și convenabilă și este impermeabilă IPX5, permițându-vă să o utilizați chiar și la duș.

 

Terapia cu culori

Produsul oferă terapie cu lumină folosind culori roșii și albastre. Lumina roșie stimulează celulele, stimulează colagenul, promovează metabolismul celular, crescând astfel elasticitatea pielii, îmbunătățește hidratarea pielii pentru a obține o strălucire sănătoasă. Lumina albastră este responsabilă pentru stimularea porfirinei. Ajută efectiv la combaterea acneei și are un efect antibacterian.

 

Curățarea cu ultrasunete a pielii

Curățarea cu ultrasunete la 28.000 Hz, combinată cu terapia de culoare albastră, face ca peelingul de cavitație să fie cu adevărat eficient. Pătrunde în dermă, strânge porii și conferă pielii un aspect tineresc. În același timp, este sigur și non-iritant. Beneficiază de absorbția ionilor pozitivi, care pătrund în straturile profunde ale pielii, curățându-l temeinic.

 

Hidratează și hrănește pielea

01-ACPJ13-02A beneficiază de absorbția ionilor negativi, care se combină cu lumina roșie pentru a oferi hrană pielii. Prin penetrarea straturilor mai profunde ale pielii, aceasta hrănește pielea din interior - obținând astfel un efect remarcabil de hidratare extraordinară.

 

Ridicarea pielii microcurrent

Ridicarea EMS mărește elasticitatea pielii, stimulează producția de colagen și ridică și conturează tenul, îndepărtând astfel ridurile. Bucurați-vă de un ten hrănit și mai neted pentru mai mult timp!

 

Facilitati

Dispozitivul are rezistență la apă IPX5. Deci, îl puteți folosi în siguranță în timp ce faceți o baie, ceea ce vă va ajuta în plus să vă deschideți porii și să faceți întregul proces și mai aprofundat. Echipamentul are sincronizare încorporată și funcționează extrem de liniștit. Spune la revedere vechilor metode dureroase și costisitoare!

 

Comoditate de utilizare

Utilizarea este extrem de simplă. Înainte de a continua, spălați și uscați bine fața, apoi utilizați demachiantul cu ultrasunete timp de 2-3 minute. Când ați terminat, aplicați hidratantul preferat, treceți la ioni negativi, ceea ce vă va ajuta să vă hidratați profund pielea. Închideți întregul tratament cu un masaj de ridicare, care conturează tenul și ajută la combaterea ridurilor.

 

Incluse

  • cavitație peeling
  • Carcasă de protecție
  • Manual de instrucțiuni
  • Cablu USB
  • capac de silicon

Specificații:

Marca ANLAN
Model 01-ACPJ13-03A
Material ABS
Rezistența la apă IPX5
Frecvența cu 28 kHz
Dimensiuni 174 x 44 x 19 mm
Greutate Aproximativ 88 g
Moduri 4
Terapia cu culori roșu, albastru
Capacitate baterie 500 mAh
Timp de încărcare Aproximativ 3 h

Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      01-ACPJ13-02A
    • Tip
      Aparat ingrijire faciala

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.