Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lampa Lampa cu lumina diurna Beurer TL90

Cod:

TL90


Cod intern: #1056865

  • Distribuie pe:
785,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa Lampa cu lumina diurna Beurer TL90 de la Beurer

Lampa cu lumina diurna - TL90 TL90, lampa care simuleaza lumina diurna, cu tratament efectuat in 8 pasi a cate 15 minute, este ideala pentru combaterea afectiunii SAD (tulburare afectiva sezoniera) si pentru a va ajuta sa va bucurati de lumina naturala. Foarte practica, datorita stativului si inclinarii ajustabile a lampii si usor de folosit, printr-o operare cu un singur buton. Cu un design modern, lampa poate fi foarte usor adaptata casei dumneavoastra. Porniti lampa cu usurinta si bucurati-va de lumina naturala, stralucitoare, cu intensitate de 10.000 de lux, in confortul de acasa! Lumina naturala Simuleaza lumina solara naturala Reglare unghi Posibilitate de reglare a unghiului lampii Afisarea timpului de tratament Tratamentul se desfasoara in pasi de 15 minute Caracteristici TL90 Intensitatea luminii: 10,000 Lux (la o distanta de 15 - 20 cm) Pornire imediata, fara efecte stroboscopice Fara raze UV Operare cu un singur buton Greutate: 3 kg Suprafata lampii: 51,36 x 33,7 mm Dimensiuni: 58,1 x 33,7 x 24,1 cm De ce sa apelezi la terapia cu lumina naturala? Cand zilele cu lumina devin mult mai scurte, iar oamenii petrec mai mult timp in case, pe timp de iarna, efectele lipsei de lumina devin tot mai sesizabile. Aici poate sa survina afectiunea SAD (tulburare afectiva sezoniera). Afectiunea se manifesta prin insuflarea unei stari depresive: stare de spirit domolita, stres, neliniste, etc. Astfel, folosind lampa cu lumina naturala, puteti combate cu usurinta aceste simptome si totodata, va puteti bucura de lumina naturala, in confortul de acasa!



Lampa cu lumina diurna Beurer TL90.ampa care simuleaza lumina solara naturala, cu stativ stabil si inclinare ajustabila a lampii. Operare cu un singur buton. Caracteristici: -Intensitatea luminii : 10.000 Lux (la o distanta de 15-20 cm); -Indicator al timpului de tratament in 15 pasi; -Pornire imediata, fara efecte stroboscopice; -Fara raze UV; -Operare cu un singur buton; -Sursa de lumina economica; -Prevazuta cu 2 tuburi de 36 Watt; -Gradul de eficienta : 98%; -Eficienta sursei de lumina : 64 lm/Watt; -Temperatura tuburilor : 6500 Kelvin. Dimensiuni: -Suprafata lampii : 51.36 x 33.7 mm; -Dimensiuni : 58.1 x 33.7 x 24.1 cm; -Greutatea : 3 kg; -Dimensiunile bazei : 29.2 x 24.1 x 11.7 cm.

Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      TL90
    • Tip
      Lampa

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.