Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips Cap de periere de curatare SmartClick SH560/50

Cod:

SH560/50


Cod intern: #340843

  • Distribuie pe:
63,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Cap de periere de curatare SmartClick SH560/50 de la Philips

Cap de periere de curatare Philips SmartClick SH560/50
 
32.000 peri activi pentru curatare profunda

Cei 32.000 peri activi, fiecare cu diametrul de 50 µm, pot ajunge chiar si in cele mai greu accesibile zone ale fetei tale, curatand-o in profunzime. Acestea elimina impuritatile si celulele de piele moarta si sporesc micro-circulatia, lasandu-ti pielea fina si cu un aspect sanatos.
 
Compatibil cu peria de curatare in profunzime a fetei SH575

Compatibil cu periile de curatare a fetei SmartClick Shaver series 7000 si peria de curatare in profunzime a fetei SH575.
 
Conceput pentru tratarea delicata a pielii sensibile

Perii cu lungime de 14 mm sunt foarte flexibili, ceea ce inseamna mai putina frecare pe pielea sensibila, pentru un efect delicat de curatare. Adecvat pentru utilizare zilnica.

Pentru o utilizare igienica, inlocuieste capul o data la 3 luni

Pentru a mentine peria de curatare intr-o conditie igienica, inlocuieste capul o data la 3 luni doar fixand un cap nou de schimb pentru perie (SH560) pe peria de curatare SmartClick.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.