Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop Fantana de apa pentru animale de companie Catlink Pure, Alb

Cod:

26972


Cod intern: #2042477

  • Distribuie pe:
519,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Diverse petshop Fantana de apa pentru animale de companie Catlink Pure, Alb de la Catlink

Fantana de apa pentru animale de companie Catlink Pure

Ai grija de sanatatea animalului tau de companie. Fantana inteligenta Catlink Pure este un dispozitiv inovator care va va face sa cunoasteti obiceiurile animalului dvs. de companie. Bautorul se conecteaza la o aplicatie, datorita careia aveti acces la rapoarte gata facute despre sanatatea pisicii/cainilor. Va permite sa detectati din timp simptomele alarmante si apoi sa preveniti dezvoltarea bolilor. In plus, recunoaste pisicile care folosesc adapatorul si se remarca prin designul sau atent gandit.

 

 

Unknown Image

 

 

Apa curata

Ai incredere ca apa pe care o bea animalul tau de companie este curata si sigura pentru sanatatea lui. Catlink Pure este echipat cu un filtru care purifica apa de contaminantii din ea, cum ar fi parul, precum si ionii de calciu si magneziu, previne depunerile de calcar si mirosul neplacut. De asemenea, inmoaie apa, protejandu-ti prietenul blanos de bolile de rinichi.

 

 

Unknown Image

 

 

De dragul sanatatii animalului tau de companie

Catlink Pure poate recunoaste animalele de companie folosind fantana non-stop, astfel incat sa cunoasteti obiceiurile fiecarui animal de companie. Datele trec automat in aplicatie si pe baza acestuia va fi generat un raport. In acest fel, puteti urmari starea de sanatate a animalului dvs. de companie si puteti preveni dezvoltarea unor posibile boli. Nota: pentru ca dispozitivul sa functioneze corect, pisicile trebuie sa poarte gulere si pandantive incluse.

 

 

Unknown Image

 

 

Siguranta utilizarii

Fantana inteligenta Catlink Pure este conceputa pentru a fi complet sigura de utilizat. Se va opri automat cand rezervorul ramane fara apa, prevenind astfel deteriorarea dispozitivului. In plus, afiseaza cantitatea de apa din rezervor si va va aminti sa-l umpleti. Acest mesaj va fi semnalat printr-un indicator rosu si o notificare in aplicatie (cand nivelul sau este mai mic de 25%).

 

 

Unknown Image

 

 

Mai multe posibilitati cu aplicatia

Descarcati o aplicatie dedicata, preluati controlul deplin asupra dispozitivului. De la nivelul acestuia puteti ajusta functionarea adapatorului la nevoile animalului dvs. de companie, puteti urmari functionarea dispozitivului si starea de sanatate a animalului dvs. de companie. Catlink ofera 4 moduri de functionare: curgerea pompelor de apa la fiecare 30 de minute si Eco - la fiecare 3 minute. Intre timp, modul inteligent furnizeaza apa atunci cand pisica este detectata si apoi se opreste cand pisica se indeparteaza de dispozitiv. In plus, clatirea pompeaza apa timp de 20 de secunde.

 

 

Unknown Image

 

 

Design atent

Vasul din ceramica al fantanii inteligente Catlink este anti-bacterian si sigur de utilizat. In plus, designul modular il face usor de curatat. Unitatea este, de asemenea, rezistenta la apa si coroziune, iar constructia din plastic ABS asigura o greutate optima si ofera stabilitate. Intre timp, capacul semicircular il face usor de pastrat curat si previne stropirea cu apa. In plus, dispozitivul functioneaza silentios (<35 dB), iar capacitatea rezervorului este de 2,3 litri, reducand frecventa de reumplere la aproximativ 2 saptamani (pentru 1 pisica).

 

 

Unknown Image

 

 

Inclus

fantana inteligenta

guler x2

Pandantiv OZN x3

manual de instructiuni

Specificatii tehnice


  • Tip produs
    • Tip Produs
      Fantana
    • Pentru
      Pisici
      Caini
    • Numar compartimente
      1
    • Material
      Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.