Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop Catlink Fantana pentru caini/pisici Pure 3, Plastic, 5000mAh, Alb

Cod:

33779


Cod intern: #2422291

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse petshop

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Diverse petshop Fantana pentru caini/pisici Pure 3, Plastic, 5000mAh, Alb de la Catlink

Fantana/bautura inteligenta Catlink Pure 3 pentru caini si pisici

Inconjoara-ti prietenul blanos cu grija si ai grija de bunastarea lui. Adapatorul inteligent Catlink Pure 3 a fost creat pentru sanatatea si confortul animalelor de companie, motiv pentru care asigura filtrarea apei si functioneaza exceptional de silentios. De asemenea, suporta mai multe moduri de operare si este echipat cu un rezervor de 2,3 litri.Datorita bateriei eficiente, poate functiona timp de 150 de zile inainte de a fi nevoie sa fie completat. Intretinerea dispozitivului nu va fi dificila pentru dvs. si nu va dura mult timp. Datorita suportului pentru banda Wi-Fi de 2,4 GHz, puteti conecta Pure 3 la o aplicatie dedicata si puteti verifica rapoartele despre sanatatea cainelui sau a pisicii dvs.

Catlink/CL-WB-01/3

4 moduri de operare

Adapatorul inteligent Catlink Pure 3 accepta pana la 4 moduri de functionare (atunci cand este conectat la o sursa de alimentare). Flux (modul implicit) ofera un flux constant de apa proaspata, incurajand animalul dvs. de companie sa ramana hidratat, in timp ce Eco ofera un flux de apa de 3 minute la fiecare 5 minute. Cand selectati modul Smart, fantana se va adapta la comportamentul animalului dvs. de companie. Cum functioneaza? Cand detecteaza un animal de companie care se apropie, va schimba automat modul de la Eco la Flux. Urmatorul mod - Noapte - permite un debit de apa de 20 de secunde la fiecare 2 ore. In acest mod, cand animalul dvs. de companie se apropie de dispozitiv, fluxul va incepe, permitandu-i sa bea timp de 20 de secunde. Nota: Cand dispozitivul functioneaza fara fir, este acceptat numai modul Smart.

Catlink/CL-WB-01/7

Sistem de filtrare eficient

Datorita unui sistem de filtrare fiabil, poti fi sigur ca animalul tau de companie va bea intotdeauna apa de cea mai buna calitate. Structura dubla inovatoare, care include un filtru complet inchis si un filtru din otel inoxidabil, garanteaza o curatare eficienta si elimina riscul de crestere a bacteriilor. Materialul ABS folosit indeplineste standardele standardelor alimentare, ceea ce se traduce in siguranta maxima pentru animalul tau. Datorita Catlink, animalul tau iubit va avea acces la apa racoritoare care ii va imbunatati sanatatea si starea.

Catlink/CL-WB-01/5

Aplicatie dedicata

Monitorizati sanatatea animalului dvs. de companie cu aplicatia CATLINK, care inregistreaza date importante, cum ar fi cat de des beti apa. Drept urmare, va puteti bucura de acces constant la rapoarte cuprinzatoare care va vor ajuta sa intelegeti mai bine obiceiurile animalului dvs. de companie. Daca sunt detectate nereguli, veti fi informat imediat. Copiile de rezerva ale datelor colectate sunt salvate automat la 6:00 a.m. si 6:00 p.m. (cand dispozitivul functioneaza fara fir) sau in timp real (cand este conectat la o sursa de alimentare). In plus, o actualizare OTA va va oferi acces la cele mai recente functii si imbunatatiri. De acum incolo poti avea si mai multa grija de bunastarea animalului tau!

Catlink/CL-WB-01/9

Pentru confortul dumneavoastra

Atunci cand a proiectat adapatorul, Catlink s-a concentrat nu numai pe bunastarea animalului tau de companie, ci si pe confortul tau. Un filtru este suficient pentru 90 de litri de apa, asa ca il puteti inlocui o data la 60 de zile. Ca rezultat, veti economisi bani si veti castiga mai mult timp pentru a-l dedica animalului dvs. de companie. Capacitatea rezervorului ajunge la 2,3 litri, ceea ce este suficient pentru 15 zile (cu un consum zilnic de apa de 40 pana la 60 ml). Senzorul incorporat va aminteste de lipsa de apa si de necesitatea inlocuirii filtrului - puteti urmari informatiile in aplicatia mobila.Mai mult, dispozitivul poate fi dezasamblat si curatat fara probleme, iar nivelul sau de zgomot de functionare nu depaseste 30 dB.

Catlink/CL-WB-01/1

Cu animalul tau in minte

Ofera animalului tau iubit cea mai buna ingrijire cu Pure 3. Bateria eficienta litiu-ion cu o capacitate de 5000 mAh permite pana la 150 de zile cu o singura incarcare. Asa ca poti iesi din casa fara probleme, stiind ca animalul tau va avea intotdeauna acces la apa proaspata. In plus, designul inovator al dispozitivului ofera protectie impotriva muscaturii si minimizeaza contactul cu mustatile delicate ale pisicii. Cu Catlink, animalul tau de companie este complet in siguranta!

Catlink/CL-WB-01/2

Specificatii tehnice


  • Tip produs
    • Tip Produs
      Dispenser apa
    • Pentru
      Pisici
    • Forma
      Fantana
    • Numar compartimente
      1
    • Material
      Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.