Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop PETONEER Nutri smart food dispenser

Cod:

PN-110008-03


Cod intern: #704505

  • Distribuie pe:
467,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Diverse petshop Nutri smart food dispenser de la PETONEER

Dozator de alimente Petoneer Nutri

Hrăniți-vă câinele sau pisica și asigurați-vă obiceiuri alimentare sănătoase. Cu o capacitate de 3,7 L, animalul dvs. de companie va primi întotdeauna porția potrivită de hrană la timp. Dispozitivul poate fi controlat din aplicație. Notificările despre o cantitate mică de hrană rămasă vă vor asigura că nu uitați niciodată să completați hrana animalului dvs. de companie. Un slot ascuns pentru Power Bank permite dispozitivului să funcționeze pentru perioade lungi de timp fără a fi conectat la o sursă de alimentare constantă.

 

Hrănire inteligentă

O aplicație specială, dedicată, vă permite să programați timpul de hrănire, precum și numărul de porții. În acest fel, poți avea grijă cu ușurință de obiceiurile alimentare sănătoase ale animalului tău de companie - împiedică-l să mănânce în exces și asigură-te că nu îi este foame. Creați planul de hrănire potrivit pentru animalul dvs. de companie și asigurați-vă că nu este nici supraponderal, nici subponderal în doar câteva clicuri!

 

Control total

De acum înainte puteți vedea istoricul hrănirii animalului dvs. de companie. Hrăniți-l cu o dietă echilibrată și primiți o notificare din aplicație când câinele sau pisica dvs. a mâncat porția lui. Și, bineînțeles, puteți, de asemenea, să oferiți hrană pentru animalele dvs. de companie în afara orului obișnuit de hrănire, dacă doriți. Vă faceți griji că ați uitat să umpleți din nou hrana animalului dvs. de companie? Nu fi! Notificările speciale trimise pe telefon vă vor reaminti.

 

Control vocal cu Alexa

Căutați posibilități suplimentare de a vă controla alimentatorul de la distanță? Petoneer Nutri va fi perfect pentru tine. Dispozitivul este compatibil cu asistentul Amazon Alexa, așa că îl puteți controla prin comenzi vocale. Acum îți poți hrăni animalele de companie rostind o propoziție simplă, cum ar fi „cere-l lui Petoneer să-mi hrănească cățelușul cu 1 porție de hrană pe Nutri”. Viața ar trebui să fie simplă - și animalul tău de companie cu blană o merită!

 

Design inteligent

Cu două seturi de senzori inteligenți încorporați, Nutri vă poate oferi eficient informații despre câtă mâncare a mai rămas și dacă lipsește. Nu aveți smartphone-ul la îndemână pentru a primi o notificare că rămâne fără alimente? Nu vă faceți griji! Indicatoarele LED vă anunță, de asemenea, când trebuie să reumpleți. În același timp, rezervorul este proiectat pentru a preveni blocarea particulelor mici de alimente în el. Reductorul și viteza redusă asigură, de asemenea, că energia potrivită este întotdeauna disponibilă pentru hrănire. Inversarea rotatiei rotorului este ideala in cazul blocajelor.

 

Hrănire prin atingerea unui buton

Chiar și fără telefon, îți poți hrăni animalul confortabil. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton pentru a utiliza opțiunea de alimentare manuală. Ți-e teamă că animalul tău va apăsa din greșeală butonul și va mânca o porție în plus? Nu fi! Utilizați opțiunea de dezactivare disponibilă în aplicație și nu vă mai faceți griji.

 

Capacitate mare și curățare ușoară

Odată umplut, Nutri păstrează suficientă hrană pentru a hrăni câinii și pisicile mici zile întregi. Capacitatea mare de alimentare de 3,7 L face acest lucru posibil. În plus, containerul detașabil și designul simplu facilitează păstrarea curată a unității. Să ai grijă de familia ta blană nu a fost niciodată atât de ușor!

 

Spațiu pentru un Powerbank

Un slot invizibil de pe spatele unității vă permite să introduceți un powerbank, care poate acționa ca o baterie de rezervă în caz de întrerupere a curentului. Nu se mai limitează la puterea obișnuită a rețelei - Petoneer Nutri vă oferă libertatea de alegere și garanția unei funcționări fiabile chiar dacă există o întrerupere a curentului.

 

Compatibil cu TUYA

Dozatorul de alimente Petoneer Nutri ruleaza pe platforma TUYA. Aceasta înseamnă că este compatibil cu alte produse care folosesc TuyaSmart. Pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizator, aplicația Petoneer este construită pe protocolul Tuya. Acest lucru îl face extrem de intuitiv, ușor de utilizat și totuși funcțional, oferindu-vă o serie de capabilități suplimentare.

 

In cutie

  • Petoneer Nutri feeder
  • Cablu de alimentare USB
  • încărcător USB
  • Castron

 

Specificație

 

Marca Petoneer
Model FDW010
Dimensiuni 230 x 246 x 352 mm
Greutate 2 kg
Putere DC 5V/1A
Capacitate 3,7 L
Porțiune minimă Aproximativ 10 g
Conectivitate Wifi
Gamă 30 m
App Petoneer

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.