Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop petwant Fantana inteligenta W4-L, pentru caini si pisici, 2.5L, Alb

Cod:

37383


Cod intern: #2506432

  • Distribuie pe:
175,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Diverse petshop Fantana inteligenta W4-L, pentru caini si pisici, 2.5L, Alb de la petwant

Fantana/bautura inteligenta Petwant W4-L pentru caini si pisici

Nu mai trebuie sa umpleti bolul animalului dvs. de companie in fiecare zi - acum va puteti asigura o hidratare adecvata cu Petwant! Adapatorul inteligent W4-L pentru caini si pisici are o capacitate de 2,5 litri, iar fereastra transparenta faciliteaza monitorizarea nivelului apei. Aparatul ofera 3 moduri de dozare si, datorita sistemului de filtrare, garanteaza apa proaspata si curata. Bateria de 5000 mAh ofera peste 40 de zile de functionare. De asemenea, puteti conecta fantana la o sursa de alimentare - este pregatita pentru intreruperi de curent.

PETWANT/W4-L/4

3 moduri de dozare

Fantana inteligenta Petwant W4-L ofera o capacitate de 2,5 l si suporta 3 moduri de functionare. In modul Miscare, dispozitivul distribuie apa de fiecare data cand detecteaza miscare. Modul de sincronizare asigura curgerea apei la fiecare 15 minute. Standard, pe de alta parte, garanteaza functionarea neintrerupta a dispozitivului - pentru a utiliza acest mod, totusi, este necesar sa conectati adapatorul la o sursa de alimentare. Optimizati-va consumul de apa si energie alegand modul care vi se potriveste cel mai bine!

PETWANT/W4-L/2

Sistem de filtrare fiabil

Adapatorul Petwant W4-L foloseste un sistem de filtrare cu 3 straturi, care consta dintr-un material netesut care retine murdaria si parul. Procesul de schimb ionic ajuta la eliminarea substantelor chimice nedorite sau a metalelor grele. La randul sau, carbunele activ minimizeaza mirosurile neplacute si asigura prospetimea apei la orice ora din zi sau din noapte. Drept urmare, poti fi sigur ca animalul tau de companie este hidratat in conditii de igiena cu apa proaspata de cea mai buna calitate.

PETWANT/W4-L/3

Design rafinat

Fereastra practica faciliteaza monitorizarea cantitatii de apa ramasa. Nivelul de zgomot generat de adapatorul Petwant W4-L este de doar 35 dB, astfel ca dispozitivul nu va perturba linistea animalului tau sau a membrilor gospodariei. Este realizat din material ABS de calitate alimentara - astfel incat sa puteti fi sigur ca folosirea fantanii este complet sigura pentru prietenul dumneavoastra cu patru picioare. Mai mult, posibilitatea de demontare usureaza curatarea.

PETWANT/W4-L/9

Solutii de urgenta

Va intrebati ce se va intampla daca adapatorul W4-L functioneaza in modul cu fir si exista o pana de curent? Petwant are o solutie pentru fiecare situatie! Dispozitivul stocheaza 200 ml de apa pentru a se asigura ca animalul tau de companie poate ramane hidratat indiferent de factorii externi. In plus, sistemul inteligent detecteaza incarcarea scazuta a bateriei, nivelul scazut al apei in rezervor si lipsa totala de apa, facilitand gestionarea dispozitivului.

PETWANT/W4-L/1

Preocuparea pentru siguranta

Fantana PetWant W4-L a fost proiectata in asa fel incat elementele electrice sa nu intre in contact cu apa, eliminand astfel riscul defectiunii cauzate de inundatii. In plus, bateria cu litiu si piesele pompei de apa sunt separate in interiorul dispozitivului pentru o intretinere usoara.

PETWANT/W4-L/5

Timp lung de lucru

Animalul tau de companie are tendinta de a mesteca cablurile? Fantana inteligenta PetWant W4-L poate functiona fara fir, asa ca nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru prietenul tau blanos. O baterie cu litiu cu o capacitate de 5000 mAh asigura pana la 40 de zile de functionare in functie de modul selectat.

PETWANT/W4-L/7

 

Specificatii tehnice


  • Tip produs
    • Tip Produs
      Fantana de apa
    • Pentru
      Pisici
      Caini
    • Forma
      Ovala
    • Numar compartimente
      2
    • Material
      Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.