Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Softbox Aputure Lantern

Cod:

8125


Cod intern: #841895

  • Distribuie pe:
570,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Softbox Aputure Lantern de la Aputure

Aputure Lantern este un softbox cu diametrul de 65 cm, ideal pentruutilizare deasupra capului sau pentru a ridica nivelul de iluminare ambientala.Lantern are o montura Bowens.

Lumineaza intreaga camera. Utilizand un design sferic de 65cm, Lantern raspandeste lumina cu un unghi de raza 270grade. Acum puteti umpleun intreg spatiu cu lumina moale, uniforma, cu o singura sursa de lumina.

Lantern este livratcu o liziera (skirt) de control al luminii complet reglabila pe 4 sectiuni.Prin utilizarea unui design cu carlig si bucla, lizierele detasabile se potatasa in orice pozitie, pentru a controla rapid si precis lumina moale. Putetirula liziera in sus sau in jos pentru a acoperi lumina nedorita.

Cu designul quick release pe baza de tensiune, Lanternpoate fi configurat sau defalcat in doar cateva secunde, permitandu-va sasetati mai putine lumini, mai repede. Combinand asta cu designul sau durabil siportabil, Lantern modificatorul de lumina ideal pentru filmarile run-and-gun.

Dimensiuni:

Impachetat: 180 mm x180 mm x 835 mm

Desfacut: 650 mm x 650 mm x 560 mm

Greutate: 2.76kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.