Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Gigaset E720HX Telefon DECT Negru

Cod:

S30852-H2963-B101


Cod intern: #1036992

  • Distribuie pe:
498,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere E720HX Telefon DECT Negru de la Gigaset

Telefonul exclusivist cu multe funcții practice de accesibilitate pentru toate routerele cu bază DECT.

Combinat universal pentru a fi adăugat la următoarele:
routere DECT/gap
Routere cu bază DECT/Cat-iq 2.0
Stații de bază Gigaset DECT
Tastele de apelare vorbitoare
Apelant anunțat vocal (număr sau nume)
Transfer direct al apelurilor prin Bluetooth® (4.2) către aparate auditive și căști
Protecție împotriva apelurilor nedorite, a publicității telefonice și a tentativelor de fraudă
Reglarea automată a volumului soneriei și al handsetului în medii zgomotoase
Flexibil: datorită tehnologiei IP.
Apelurile digitale și cele bazate pe internet reprezintă cele mai recente evoluții în tehnologia telefonică. Noul standard de telefonie "Voice over IP" aduce numeroase avantaje, cum ar fi calitatea excepțională a sunetului HD, trei numere pe conexiune și opțiunea de a efectua mai multe apeluri telefonice în același timp. Telefoanele noastre universale Gigaset HX fără fir vă permit să vă bucurați de toate avantajele acestei noi tehnologii. Deoarece sunt compatibile cu toate routerele compatibile cu DECT/CAT-iq, cum ar fi FRITZ!Box sau Telekom Speedport, acestea sunt incredibil de versatile - astfel încât puteți continua să le folosiți chiar dacă vă schimbați routerul.

Siguranță și securitate: protecția apelurilor cu mai mult.
Mult mai mult decât o listă neagră obișnuită a apelanților: Cu Gigaset E720HX, puteți selecta iluminarea verde a afișajului pentru apelanții cunoscuți și puteți recunoaște apelanții de încredere dintr-o privire. Tot ce trebuie să faceți este să salvați aceste contacte de încredere în directorul telefonului și să activați elementul "Apelanți serioși" din meniul Accesibilitate.

De asemenea, puteți alege o protecție mai strictă a apelurilor prin definirea unei liste albe care acceptă apeluri numai de la contacte cunoscute.

Una dintre caracteristicile speciale ale familiei Gigaset E720 este funcția de apelare directă pentru urgențe: Puteți specifica până la 15 numere care sunt transmise automat atunci când se efectuează un apel. (protejat prin PIN). Puteți vorbi cu apelantul folosind funcția hands-free a telefonului fără a fi nevoie să acceptați apelul.

Funcție inteligentă: Conexiune Bluetooth la un aparat auditiv.
Așteptați cu nerăbdare mai multă libertate atunci când răspundeți la un apel: Acest telefon vă permite să preluați apeluri prin intermediul unei conexiuni directe cu aparatul auditiv. Pentru că, datorită Bluetooth 4.2, telefoanele fără fir Gigaset E720HX permit integrarea ușoară a aparatelor auditive moderne. Acest lucru face ca preluarea și efectuarea de apeluri să fie și mai ușoară - și mai convenabilă, de asemenea: Aveți ambele mâini libere și vă bucurați de o transmisie vocală cristalină.

Combinatul trebuie să fie aproape de utilizator pentru a asigura o funcționare optimă a microfonului.

Gigaset E720HX este compatibil cu aparatele auditive Phonak, Unitron și Hansaton și, potențial, cu alte mărci ale căror produse acceptă Bluetooth cu protocoale HSP și HFP.

Practic: tasta Boost.
În unele situații, nu poate fi suficient de tare. Aveți deja posibilitatea de a alege între cinci niveluri diferite pentru volumul difuzorului. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți dubla cu ușurință volumul difuzorului apăsând tasta Boost din partea dreaptă a telefonului - aceasta funcționează numai pe durata apelului în curs, pentru a evita să speriați următoarea persoană care efectuează un apel. Așa cum este familiar de la multe alte telefoane Gigaset, Gigaset E720HX oferă două profiluri acustice care permit îmbunătățirea frecvențelor joase sau înalte pentru a se potrivi cu capacitățile auditive personale.

Mai mare este mai bine: funcția de font mare.
Telefonul Gigaset E720HX pentru seniori vă oferă un afișaj color mare, cu contrast ridicat, cu o funcție lupă pentru caracterele afișate. De exemplu, un contact selectat din directorul telefonului va fi automat mărit și evidențiat în portocaliu. În cazul în care numele mărit este prea lung pentru ecran, acesta va apărea ca un afișaj "târâtor" în mișcare. Numerele introduse la apelare sunt, de asemenea, evidențiate în această culoare și afișate în format foarte mare. Și în condiții de iluminare slabă? Iluminarea ecranului face ca totul să fie perfect lizibil.

Liniște sufletească: funcția SOS.
Puteți atribui numere deosebit de importante celor patru taste de apelare directă și le puteți forma direct prin apăsarea unei singure taste. O funcție SOS pentru utilizare în situații de urgență poate fi, de asemenea, atribuită tastei de apelare directă A. Până la patru numere SOS pot fi atribuite acestei taste pentru a apela persoane de contact importante, cum ar fi rudele sau vecinii.

Iată cum funcționează funcția de apel de urgență:

După activarea funcției SOS (tasta de apelare directă A), toate cele patru numere alocate sunt apelate succesiv. Acest lucru se repetă de până la trei ori până când una dintre persoanele de contact răspunde la apel.
Persoana care primește apelul aude mesajul de apel de urgență: - fie un mesaj standard, fie un mesaj înregistrat de dumneavoastră (numai E560A).
Atunci când participantul apelat apasă tasta 5, cele două părți pot vorbi între ele.
Comoditate: taste de apelare vorbitoare și identificare vocală a apelantului.
Cu un Gigaset E720HX, aveți întotdeauna controlul total și puteți avea numerele pe care le formați citite și vorbite pentru confirmare. Numărul apelantului care sună este, de asemenea, anunțat atunci când contactul este înregistrat în directorul telefonului. Și mai practic: numele apelantului poate fi, de asemenea, anunțat. Pur și simplu adăugați o înregistrare vocală a numelui la intrarea din agenda telefonului dvs. 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Functii
      Agenda | Iluminare taste/ display
      Alarma
    • Display
      Da 2.2"
    • Alimentare
      La retea
      Acumulator
    • Dimensiuni
      173 x 55 x 27 mm
      50 x 84 x 86 mm
    • Greutate
      132 g
      49 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.