Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Jabra Casti wireless JABEV285M2, Stereo, Bluetooth, Negru

Cod:

28599-999-899


Cod intern: #2439595

  • Distribuie pe:
2.039,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti wireless JABEV285M2, Stereo, Bluetooth, Negru de la Jabra

EVOLVE2 85
Conceput pentru o concentrare mai buna. Este castile supreme pentru concentrare si colaborare.

Asculta-ti propriile ganduri.
Oferim liniste imediat, oriunde doriti. Rezultatul muncii noastre sunt casti profesionale de clasa mondiala cu tehnologie hibrida digitala Active Noise Cancellation (ANC) bazata pe cel mai avansat chipset pe care am reusit sa-l cream pana acum. Castile noastre ofera o anulare incredibila a zgomotului. Pune-le si te pierzi in propriile ganduri. Totul se va schimba de acum inainte. Introducerea unui nou standard.

Arata ca ai nevoie de pace.
Indicatorul nostru de ocupat deschide posibilitati complet noi datorita faptului ca este vizibil din toate partile. Indicatorul rosu se aprinde automat atunci cand sunteti la un apel, dar il puteti porni si dvs. prin apasarea unui buton. Chiar daca se intampla multe in jurul tau, poti fi sigur ca nimic nu-ti va tulbura linistea din orice parte. Este ca si cum propriul tau gardian incorporat iti supravegheaza concentrarea.

Difuzoare mai mari. Un sunet mai bun. Wow.
Am creat un set cu casca cu difuzoare cu diametrul de 40 mm etansate impotriva scurgerilor acustice. Setul foloseste un chipset avansat si cel mai recent codec AAC, datorita caruia va puteti bucura de muzica care nu a sunat niciodata mai bine. Rabdarea este cheia fericirii. Iata ce asteapta toata lumea. A meritat.

Comunicarea este natura ta
Stim ca interlocutorii tai trebuie sa te auda si sa te inteleaga clar, datorita caruia conversatiile tale se desfasoara fara probleme si iti permit sa actionezi intr-o maniera profesionista. De aceea, am imbunatatit calitatea deja uimitoare a apelurilor din seria noastra principala Evolve, adaugand pana la 10 microfoane (de fapt zece!) bazate pe cel mai avansat chipset (cel pe care il tot mentionam) pentru a asigura o calitate perfecta a apelurilor, de fiecare data. . La urma urmei, trebuie sa auzi totul clar in timpul apelurilor importante, nu?

O saptamana lunga? Va puteti baza pe noi.
Ati gasit castile perfecte care cer sa fie purtate. Vestea buna este ca daca nu vrei, nu trebuie. Pentru a prelungi durata de functionare a acestui set unic, am folosit tehnologia avansata de optimizare a performantei bateriei - ne-am luptat pentru fiecare minut in plus. Merita mentionat aici ca am folosit o baterie excelenta de 37 de ore (care, dupa cum probabil ghiciti, poate functiona atat de bine datorita unui anumit chipset mic, cu capacitati mari). Ne place sa fim pregatiti pentru orice eventualitate, motiv pentru care va punem la dispozitie si un suport de incarcare la indemana pentru orice eventualitate. Nu va faceti griji. Va puteti baza pe Evolve2 85 toata saptamana.

Du-te la clasa business.
Am masurat biometric sute de capete diferite pentru a crea designul perfect care se adapteaza la orice dimensiune si forma a capului. Apoi am adaugat perne de urechi din spuma din plastic moale pentru a spori confortul utilizarii castilor. Datorita acestui lucru, sunt atat de confortabili incat vei uita ca le ai pe cap. Am facut totul din materiale durabile de cea mai inalta calitate. Confortul este intr-o clasa proprie.

Gandeste in afara cutiei.
Nu lucram dupa sablon. Inainte de a deschide cutia cu castile noastre, stiti deja ca tineti in maini o solutie tehnologica de pionierat, care nu este pe masura.Cu toate acestea, suntem deschisi catre viitor, asa ca lucram deja la actualizari de firmware si pachete de beneficii. Crezi ca este deja grozav? Doar asteapta

Afaceri. Si deja.
Parasiti biroul si lucrati fara nicio problema. Castile noastre se caracterizeaza prin design modern si stil casual. Datorita microfonului basculant ascuns discret, poti face conversatii care suna cu adevarat profesional in toate conditiile, indiferent de locul in care te afli. Odata ce ai pornit la drum, doar tu vei sti ca mai lucrezi.

Jabra Direct
Jabra Direct asigura ca castile dvs. au intotdeauna cel mai recent software pentru cele mai actualizate functii, remedieri de erori si acces usor la actualizarile de compatibilitate. Datorita desktopului usor de utilizat de la Direct, asigurarea celor mai recente actualizari nu a fost niciodata atat de usoara.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Porturi
      1x USB-C
      2x căști cu 3.5 mm
    • Functii
      Reducerea zgomotului
      Anularea activă a zgomotului
      Controlul volumului pe căști/cablu
    • Audio
      conector de 3.5 mm
    • Alimentare
      Baterie Li-ion
    • Dimensiuni
      198.6 x 160 x 77.3 mm
    • Greutate
      286 g
    • Altele
      Timp de functionare: 37 ore
      Timp de incarcare: 3 ore

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.