Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Adapter Jabra LINK 260 USB

Cod:

260-09


Cod intern: #369865

  • Distribuie pe:
408,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Adapter Jabra LINK 260 USB de la Jabra

Adaptorul USB Jabra Link 260 vă permite să vă conectați PC-ul sau Mac-ul și telefonul mobil la setul cu cască cu fir Jabra GN Netcom, astfel încât să puteți controla toate apelurile utilizând butoanele ușor de utilizat de pe cablu , o soluție ideală pentru o afacere care face tranziția la Comunicații unificate.

Butoanele de control în linie vă permit să răspundeți/terminați apelurile, să puneți apelurile în așteptare, să reglați volumul și să dezactivați microfonul. Două dintre butoane pot fi programate de pe computer pentru a efectua anumite activități, ar fi răspunsul la un apel telefonic mobil.

Jabra Link 260 este o briza pentru a începe să utilizați cu plug and play conectivitate pentru Windows și Mac OS. Pentru a asigura funcționalitatea completă de control al apelurilor cu anumite softphone-uri, pur și simplu descărcați și instalați Jabra PC Suite gratuit. Conexiunea Bluetooth wireless încorporată vă permite să comutați fără probleme între apelurile softphone și mobile.

Cea mai recentă tehnologie digitală de procesare a semnalului filtrează fluxurile audio și elimină impuritățile de la semnalul de apel pentru a asigura un sunet neted, curat și clar, precum și pentru a oferi protecție împotriva zgomotelor puternice bruște.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.