Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Jabra EVOLVE 40 UC STEREO

Jabra EVOLVE 40 UC STEREO

Cod:

6399-829-209


Cod intern: #83421

  • Distribuie pe:
369,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere EVOLVE 40 UC STEREO de la Jabra

Tip casti: Stereo Certificari: Cisco, Avaya Conectivitate: cablu Plug and Play: Da Interfata: 3.5mm / USB Microfon Mute: Da DSP: Da

 

Căștile Jabra Evolve 40 UC Stereo PC Headset este un set de căști cu fir, binaurale, cu anulare a zgomotului, pentru mobil/tabletă și PC. Cu o anulare a zgomotului de înaltă frecvență de ultimă generație, acesta este un set de căști conceput pentru a îmbunătăți productivitatea, permițând lucrătorilor să se concentreze mai bine.

Microfonul cu anulare a zgomotului elimină sunetele de fond enervante și care vă distrag atenția, astfel încât să vă auziți întotdeauna clar în convorbirile dumneavoastră, fără interferențe din cauza discuțiilor de la birou. Cu o sensibilitate standard E-STD, acest microfon este comparabil cu un receptor telefonic normal, asigurând că nu se pierde calitatea sunetului prin utilizarea căștilor. În plus, tehnologiile audio în bandă largă și de procesare digitală a semnalelor (DSP) ajută la suprimarea ecourilor și la transmiterea clară a vocii și a muzicii, pentru a oferi cea mai bună calitate audio, nu numai pentru apelurile prin softphone, ci și pentru streamingul de muzică sau chiar pentru jocuri.

Evolve 40 se conectează la PC prin conexiune USB și este, de asemenea, compatibil cu Jabra PC Suite, pentru un control transparent al apelurilor de la distanță doar cu ajutorul butoanelor din căști, pentru apeluri ușoare și eficiente pe tot parcursul zilei. Cablul de conectare suplimentară cu mufă jack de 3,5 mm, încorporat în unitatea de control, vă permite să conectați direct telefonul mobil sau tableta pentru a le utiliza cu căștile.

Cu un stil de purtare deasupra capului, căștile sunt echilibrate și sigure, iar banda pentru cap în sine este complet reglabilă pentru un confort maxim. Pernuțele mari, din piele artificială, asigură, de asemenea, confortul căștii, chiar și pentru perioade prelungite de utilizare. O husă de transport moale și utilă este inclusă cu această cască.

Caracteristici:

Microfon cu anulare a zgomotului cu sensibilitate E-STD
Tehnologie DSP
Cablu de conectare cu jack de 3,5 mm încorporat
Audio în bandă largă
Braț de microfon rotativ
Conexiune USB
Compatibil cu Jabra PC suite
Stil de purtare deasupra capului cu bandă de cap reglabilă
Pernuțe de ureche mari, din piele artificială
Husă de transport moale inclusă
Anulare pasivă a zgomotului de înaltă frecvență
Greutate: 150g
236 x 167 x 52 mm

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      6399-829-209
    • Tip produs
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.