Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Panasonic Telefon analog KX-TGH722GG Argintiu

Cod:

KX-TGH722GG


Cod intern: #1037069

  • Distribuie pe:
468,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Telefon analog KX-TGH722GG Argintiu de la Panasonic

Telefon fără fir Panasonic KX-TGH 722 GG, inclusiv al doilea combinat
Telefon wireless ușor de utilizat
Telefonul fără fir KX-TGH722 cu afișaj color și robot telefonic convinge prin designul clar și simplu, precum și printr-o nouă blocare a apelurilor, mașinile de asemenea înregistrate Pot fi până la 1.000 de numere de telefon nedorite, este foarte ușor de salvat.

Bloc de mașini de vot *
Protecție împotriva mașinilor de alegere și a apelurilor nedorite. Cel mai simplu mod de a deranja automatele de alegere. Este un apelant nu este înscris în agenda telefonică, acesta este rugat să introducă o combinație de numere. Abia apoi începe să sune telefonul dumneavoastră. Aparatele de alegere înțeleg această solicitare. Telefonul fără fir este astfel nemișcat, apelul nu este afișat ca fiind eșuat și apelul este întrerupt. Apelantul se află în agenda telefonică a aparatului sună la telefon ca de obicei.

Blocați apelantul nedorit prin apăsarea unui buton*.
Numerele nedorite în ușor și sigur în intrările din lista de blocare.
Blocarea apelantului permite atât blocarea anumitor numere de telefon, cât și a cercurilor de numere definite anterior. Numărul de telefon care sună în acel moment poate fi adăugat cu ușurință în timpul soneriei sau apelului prin apăsarea butonului de blocare în lista de blocare. Seria KX-TGH 7 poate avea până la 1000 de numere în lista de blocare. Butonul special creat permite o blocare foarte simplă. Astfel, vă puteți bucura de timpul liber în continuare netulburat.

Mâini libere naturale.
Ca și cum s-ar sta vizavi. În timp ce vorbiți la telefon și, după cum se fac lucrurile.

Cu funcția practică hands-free mâinile rămân libere, dacă doriți să folosiți melodii. să faceți notițe sau calculatorul În plus, mai multe persoane în același timp conversația.

Modul Nu deranjați
Somn netulburat și dar pentru cei dragi accesibil. Blocați sunetul telefonului la anumite ore din zi și din noapte, dacă nu doriți să fiți deranjat. Pentru anumiți interlocutori care pur și simplu într-un grup de contacte din agenda telefonică, puteți totuși rămâne pe Sunetul introdus separat. *.

Sistem avansat de robot telefonic
Nu veți pierde niciun mesaj de mesagerie vocală - fie că sunteți acasă sau în deplasare.

Atunci când este caracterizat un mesaj nou pe ochiul robotului telefonic, stația de bază emite un semnal acustic. În plus, avansați și derulați rapid înainte și înapoi în cadrul unui mesaj. Dacă sunteți vreodată pe drum, telefonul la un număr de telefon mobil sau de birou preînregistrat de noi mesaje vocale. Pentru a răspunde la apel, pentru a reda mesajul.

Funcția practică de monitorizare a bebelușului
La neliniște în camera copiilor apelează telefonul intern pe o parte mobilă extinde în continuare. Puteți intra în camera alăturată părinții în conștiință bună și copilul dumneavoastră cu activarea funcției hands-free.**

Fără radiații (modul Eco-Plus)
Oprirea completă a puterii de emisie în modul de așteptare: în modul Eco-Plus, puterea radio este redusă la zero. Stația de bază rămâne oprită până când primiți un apel sau până când este activată o unitate mobilă.

Acest text este tradus automat.

Livrare
Telefon fără fir Panasonic KX-TGH 722 GG.
Încărcător
Bloc de alimentare
Manual de utilizare

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Functii
      Agenda
    • Display
      Da
    • Alimentare
      La retea
    • Altele
      Baby monitor

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.