Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Braun PL1124 Silk-expert Mini IPL Epilator, White

Cod:

PL1124


Cod intern: #1806660

  • Distribuie pe:
782,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Epilator Braun PL1124 Silk-expert Mini IPL Epilator, White de la Braun

Epilator IPL Braun IPL Silk·expert Mini PL1124, SensoAdapt, 300.000 impulsuri, 3 niveluri de intensitate, corp si fata, aparat de ras Venus, Saculet de calatorie, Alb/Gri



Tonurile pielii variaza pe suprafata corpului, asa ca senzorul Skin Pro (SensoAdapt™) cu protectie UV citeste continuu culoarea pielii tale si adapteaza impulsurile pentru diferitele zone ale corpului. *Tehnologie in parteneriat cu Cyden. Precis si minutios pe fiecare zona a corpului. Trateaza zonele mai inguste, cum ar fi fata, axilele si bikini, sau zonele mai mari ale corpului, cum ar fi picioarele. Puternic si delicat Indepartare vizibila si permanenta a parului, intr-un mod delicat din confortul casei tale. Silk Exper Mini citeste continuu nuanta pielii si ajusteaza automat nivelul de intensitate pentru a asigura echilibrul perfect intre delicatete si eficacitate.Cele 3 niveluri de intensitate ale Silk Expert Mini asigura ca intensitatea luminii se potriveste cel mai bine nuantei pielii tale. Acest lucru ofera echilibrul perfect de putere pentru rezultate de lunga durata acasa si in vacanta.Produsul contine saculet de transport pentru o experienta completa. Elibereaza pana la 300.000 de impulsuri pentru a indeparta parul de pe corp si fata. Durata de viata de aproximativ 16 ani, fara a fi necesara inlocuirea becului.IPL-ul Silk Expert Mini elibereaza impulsuri continue de mare viteza, permitand alunecarea fara efort si cat mai putine puncte ratate. Modul de alunecare lenta este recomandat atunci cand se trateaza zone mai mari, cum ar fi picioarele.Design subtir pentru manipulare usoara, potrivindu-se perfect in mana si pentru a-l transporta si folosi oricand si oriunde.*Testat clinic pentru reducerea vizibila a parului in doar 3 luni.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PL1124
    • Culoare
      Alb
    • Fir
      Da
  • Specificatii
    • Alimentare
      La retea
    • Trepte de viteza
      3
    • Accesorii incluse
      1 x Saculet de transport/1 x Aparat de ras/1 x Epilator IPL
    • Functii
      Numar impulsuri IPL 300000
    • Altele
      interval flash 0,6 s

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.