Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Braun Silk-epil 9-980 SkinSpa SensoSmart

Cod:

9-980


Cod intern: #396934

  • Distribuie pe:
782,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Epilator Silk-epil 9-980 SkinSpa SensoSmart de la Braun

Braun Silk-epil 9-980 SkinSpa SensoSmart



Epilator Braun Silk-еpil 9 9/980 SkinSpa, SensoSmart, 8 accesorii + trimmer.Un senzor inteligent ghideaza procesul de epilare, asigurand aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a indeparta si mai multe fire de par cu o singura trecere. Cap extra lat Epilatorul Braun Silk-épil 9 SkinSpa are un cap mai lat cu 40%¹, indepartand mult mai mult par dintr-o singura trecere, pentru o epilare mai rapida. O epilare de standard nou, pentru a te bucura de o piele fina timp indelungat, de pana la 4 saptamani. Sistem de masaj de inalta frecventa Cu vibratii active pulsate - pentru o epilare foarte delicata. Tehnologie Micro-grip Indeparteaza eficient parul de la radacina pentru o piele fina, care dureaza mai mult timp. Sistem de masaj de inalta frecventa Cu vibratii active pulsate - pentru o epilare foarte delicata. Cap pivotant Se adapteaza perfect la contururile corpului, pentru un plus de confort si de eficienta. Sistem de utilizare in mediu umed si uscat Poate fi folosit in cada sau sub dus pentru o epilare mai confortabila. Peri de inalta performanta Datorita formei sale unice, triunghiulare, noii peri de inalta performanta asigura o exfoliere mai buna. Design in forma de cupa Combinatia unica de filamente cu lungimi diferite si designul in forma de cupa ajuta la retinerea produselor cosmetice preferate (exfoliant, gel etc.). Exfoliere sonica Netezeste vizibil pielea cu 3.000 de microvibratii pe minut. Perie extrem de densa Cu cei 10.000 de peri fini indeparteaza delicat pielea moarta si stimuleaza regenerarea pielii. Aparat de tuns corporal Silk-épil 3 in 1 Acest set de epilare Silk-épil 9 SensoSmart™ include un aparat de tuns corporal suplimentar, pentru indepartarea cu precizie a parului, fara stresul aplicarii de ceara. Ingrijirea simpla a liniei bikinilor.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      9-980
    • Culoare
      Alb
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Alimentare
      La retea
    • Trepte de viteza
      2
    • Accesorii incluse
      1 x Capac pentru contactul cu pielea 1 x Perie pentru exfoliere in profunzime Perie pentru exfoliere, cu acțiune delicata 1 x Cap de ras & Capac de tuns 1 x Capac de masaj cu frecventa ridicata
    • Functii
      Tehnologie SensoSmart Tehnologie Micro-grip
    • Altele
      Utilizare Piele uscata Piele umeda

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.