Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Epilator light Braun Silk-Expert IPL PL5014 (white color)

Cod:

PL5014


Cod intern: #415816

  • Distribuie pe:
1.667,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni G024M


Livrare gratuita


Descriere Epilator Epilator light Braun Silk-Expert IPL PL5014 (white color) de la Braun

Power:No data Massage system:No Regulation of the speed of the epilator:3 degrees Type of power supply:Network Mains plug type:Not applicable Battery life (up to):Not applicable Weight:No data Main color:White Material:No data Additional information:Clinically tested, Ergonomic shape, Integrated UV filter, IPL technology, It does not require a battery, SensoAdapt technology Set contents:Case, Precise head, Precision shaver



Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5014, SensoAdapt™, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, aparat de ras Venus, Saculet de calatorie, Alb/Auriu.Cel mai sigur aparat cu IPL, datorita tehnologiei SensoAdapt™.* Culoarea pielii variaza pe suprafata corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protectie UV) citeste continuu culoarea pielii si ajusteaza intensitatea impulsului pentru indepartarea vizibila sigura si eficienta a parului nedorit. * Eficienta bazata pe dimensiunea si energia fasciculului, precum si pe viteza de deplasare a aparatului. Tehnologie de siguranta comuna cu Cyden. Recomandat de Skin Health Alliance Produs acreditat dermatologic si certificat ca sigur pentru piele de catre o organizatie internationala de prestigiu din domeniul sanatatii pielii, care lucreaza cu dermatologi si oameni de stiinta. Tratament de 2 ori mai rapid Ai nevoie doar de 5 minute pentru a urma tratamentul pentru ambele picioare la cel mai scazut nivel de energie. Modul Alunecare declanseaza mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, in timp ce modul Stampila este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici si mai sensibile. 400.000 impulsuri luminoase. 10 niveluri de intensitate 400.000 de impulsuri (cu 30% mai mult fata de versiunea anterioara a aparatului Silk-expert 5) inseamna echivalentul a 22 de ani de tratament. Cele 10 niveluri de intensitate asigura obtinerea intensitatii optime a luminii pentru nuanta pielii tale. Planificati si urmariti-va tratamentele Aplicatia Braun Silk · expert Pro foloseste un plan intuitiv pentru a urmari progresul tratamentelor dvs. pentru rezultate perfecte. De asemenea, va arata cum functioneaza senzorul pentru tonul pielii SensoAdapt ™ in actiune. Afla daca tratamentul cu IPL este potrivit pentru tine: Tratementul IPL este cel mai eficient pe tonuri de piele deschise pana la medii, cu parul variind de la blond natural la maro inchis sau negru. Tratamentul IPL este cel mai putin eficient pe parul foarte blond, rosu, gri sau alb, unde exista mai putina melanina pentru a absorbi lumina.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PL5014
    • Culoare
      Alb
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Alimentare
      La retea
    • Trepte de viteza
      10
    • Functii
      Smartlight Senzor de citire a nuantei pielii SensoAdapt
    • Altele
      Lumina intens pulsata

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.