Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Remington Perie faciala Reveal FC1000 3 capete Verde/Alb

Cod:

FC1000


Cod intern: #254607

  • Distribuie pe:
370,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Epilator Perie faciala Reveal FC1000 3 capete Verde/Alb de la Remington

Peria Remington Reveal foloseste o tehnologie de curatare intensa a tenului pentru ca dumneavoastra sa aveti, in mod natural, un ten curat, sanatos si stralucitor.

Peria Remington dispune de un design subtire ceea ce il face confortabil usor de utilizat. Capul periei are dubla actiune: rotatie si vibratie pentru a optimiza procesul de curatare a tenului.

In plus, aceasta perie vine cu un timer de un minut, care pulseaza usor la fiecare 20 de secunde pentru a va ajuta sa treceti de la o zona a fetei la alta pentru o curatare intensa a pielii.

De asemenea, peria faciala are 3 viteze, tocmai pentru ca dumneavoastra sa detineti un control perfect asupra curatarii tenului.

 

 

 

Peria normala este perfecta pentru curatarea profunda de zi cu zi a tenului. Peria sensibila este ideala pentru pielea sensibila, oferind o curatare blanda a tenului. Peria pentru masaj este cel mai buna pentru curatarea in profunzime a tenului si pentru revitalizarea pielii obosite.

 

 

 

 

 

Aceasta perie utilizeaza o tehnologie avansata cu actiune de curatare in profunzime a tenului pentru a curata bine pielea si pentru a indeparta usor orice impuritati. Nu numai ca aceasta perie curata eficient pielea, dar si ajuta, de asemenea, la absorbtia produselor de ingrijire a tenului pe care le folositi.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      FC1000
    • Culoare
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Functii
      Rezistent la apa

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.