Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor DeLonghi De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95.T

Cod:

0132215452 ECAM370.95.T


Cod intern: #1860228

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Espressoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Espressor De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95.T de la DeLonghi

Espressor automat Delonghi Dinamica Plus ECAM370.95.T, 1.8l, 1450W, 19 bar, Gri/ Argintiu



Boabe proaspat macinate pentru un gust perfect de fiecare data Pregatiti cafeaua perfecta si bauturi pe baza de lapte prin simpla atingere a unui buton Pregatiti bauturi cu cafea la temperatura perfecta, cu densitatea, culoarea si gustul perfecte Creati, personalizati si salvati retetele preferate de cafea cu ajutorul functiei My Menu Utilizare facila prin display-ul TFT cu tehnologie touch screen Tehnologia de macinare Rasnita integrata asigura intotdeauna boabe de cafea proaspat macinate. Nivelul de macinare poate fi ajustat in functie de preferinte. Rasnita din otel este calibrata pentru o precizie de 100%. Tehnologia de macinare Controlul temperaturii Sistemul avansat Thermoblock garanteaza controlul precis al temperaturii de preparare, pentru o extractie optima a cafelei. Controlul temperaturii Cea mai proaspata cafea Sistemul De'Longhi Tubeless reduce la minim cantitatea de pudra de cafea ramasa in rasnita, astfel incat, pentru prepararea bauturilor este folosita doar cafea proaspat macinata. Cea mai proaspata cafea Curatare usoara Pentru o igiena optima, carafa de lapte are o functie de curatare integrata: dupa prepararea bauturilor, toate partile care au venit in contact cu laptele sunt spalate automat, cu apa fierbinte si abur.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      0132215452 ECAM370.95.T
    • Culoare
      Gri
  • Specificatii
    • Putere
    • Functii
      Sistem Anti-picurare Oprire automata Avertizare sonora Sistem anti-alunecare Curatare automata Tava de scurgere detasabila Sistem economisire energie electrica Rezervor apa detasabil Stand-By Abur
    • Dimensiuni
      Latime 236 mm Adancime 348 mm Inaltime 429 mm mm
    • Altele
      Capacitate compartiment cafea 300 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.