Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor DeLonghi Automat, ECAM 350.35W, 1450W, 15 bar, 1.8l, Alb

Cod:

ECAM 350.35W


Cod intern: #361426

  • Distribuie pe:
2.418,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Espressor Automat, ECAM 350.35W, 1450W, 15 bar, 1.8l, Alb de la DeLonghi

PANOU DE CONTROL CU TOUCH Panou de control intuitiv cu un afisaj grafic clar si butoane touch care garanteaza o interactiune simpla si imediata cu utilizatorul. DATE TEHNICE: Dimensiuni (LxAxI cm): 23,6x42,9x34,8 Greutate (kg): 9,5 Tensiunea nominala / Frecventa (V ~ Hz): 230 ~ 50 Putere (W): 1450 Culoare: Alb Controlul aroma: Da Capacitate container apa: 1,8 Capacitate recipient boabe (g): 300 Detartrare automata, curatare si programe de spalare: Da Afisaj: Afisaj LCD Functia de economisire a energiei: Da Stabilirea duritatii apei: Da Pompa de presiune (bar): 15 Filtru de apa: Da Clasa de energie: A+



Panou de control intuitiv cu un afisaj grafic clar si butoane touch care garanteaza o interactiune simpla si imediata cu utilizatorul. Bauturi traditionale cu o simpla apasare de buton: Espresso, Cafea, Cafea lunga si Doppio+ cu un gust desavarsit si original. Functie “My Coffee”: personalizeaza fiecare bautura prin reglarea aromei si a cantitatii de cafea/lapte, pentru a te bucura de o bautura perfecta, pe gustul tau! Dispozitiv emisie aburi reglabil pentru a incalzi laptele sau a prepara bautura preferata din lapte cu o spuma densa si cremoasa. Unitate de preparare detasabila pentru o utilizare si o curatare mai usoara. Tava de scurgere cu grila detasabila si lavabila in masina de spalat vase, pentru un confort si o igiena maxima. Capacitate mare rezervor cafea boabe: 300gr VARIETATE DE RETETE Bucura-te de bauturi traditionale cu o simpla apasare de buton: alege bautura preferata Espresso, Cafea, Cafea lunga si Doppio+. FUNCTIE "MY COFFEE" Descopera functia exclusiva “My coffee”: Iti poti personaliza bautura preferata regland aroma si cantitatea de cafea/lapte, pentru a te bucura de o bautura perfecta, pe gustul tau.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Presiune
    • Capacitate rezervor
    • Numar cesti
      2
    • Functii
      Oprire automata
      Sistem economisire energie electrica
    • Altele
      9.5 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.