Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor Melitta Passione OT, Sistem de spumare a laptelui One-Touch, 5 niveluri de granulație

Cod:

PASSIONE OT F53/1-101


Cod intern: #1142035

  • Distribuie pe:
3.244,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


G024M


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Espressor Passione OT, Sistem de spumare a laptelui One-Touch, 5 niveluri de granulație de la Melitta

Cafeaua preferata cu o simpla apasare de buton
Acum pregatesti latte macchiato, espresso cremos, cappuccino, espresso, ristretto, espresso lung, dar si multe alte specialitati de cafea cu sau fara lapte, cu o simpla apasare de buton!

10 specialitati de cafea
Tot ce trebuie sa faci este selectezi una dintre cele 10 specialitati de cafea presetate si de restul se va ocupa espressorul tau automat Passione OT.  Prin panoul de control intuitiv, designul elegant si compact, dar si gustul excelent al cafelei, cu siguranta vei fi impresionat!

Sistem de pre-infuzare: Aroma Extraction System si sigiliul Aromasafe
Sigiliul Aromasafe de pe recipientul boabelor de cafea indica faptul ca aroma boabelor de cafea este foarte bine conservata! Mai mult, sistemul AES (Aroma-Extraction-System) adauga un pas important procesului de extractie si face diferenta dintre o cafea simpla si una extraordinara, distribuind o cantitate mica de apa peste cafea pentru a-i imbogati aroma.
Pentru a nu macina cafea in exces, espressorul are functia Bean to Cup. Atfel, va fi rasnita doar cantitatea de boabe de cafea necesara pentru a pregati specialitatea de cafea selectata.

Procesul autentic, italian de preparare a cafelei
Pentru a obtine o aroma autentica de cafea, ingredientele sunt adaugate in ordinea corecta. Asadar, cand pregatesti un latte macchiato, espresso-ul va fi adaugat dupa lapte si spuma de lapte, iar pentru cappuccino va fi adaugat inainte.

Sistem de picurare reglabil
Espressorul Automat Passione OT dispune de un sistem de picurare inteligent: acesta poate fi reglat pe inaltime, pana la 135 de mm, pentru ca orice tip de cana sau pahar sa incapa perfect. Sistemul unic iti permite sa pregatesti 2 cafele simultan.
Outletul All-in-One cu doua duze, pentru cafea si pentru spumarea laptelui, dar si pentru apa calda iti permite sa te bucuri de bautura preferata fara a fi nevoit sa misti cana.  In plus. lumina LED-ului  va scoate in evidenta cafeaua preferata si o va pune in cea mai buna lumina!

Program de curatare si decalcifiere automata
Espressorul tau te va notifica atunci cand trebuie curatat sau decalcifiat si te va ghida prin fiecare etapa a programului de autocuratare.

Functie de inchidere automata
Pe langa sistemul inteligent de economisire a energiei, espressorul de cafea automat Passione OT are functia extrem de practica de inchidere automata. Acest lucru iti permite sa alegi cand doresti ca espressorul tau sa se opreasca singur. In acelasi timp, ai si posibilitatea de a deconecta manual aparatul direct de la sursa de alimentare pentru 0 consum.

Espressorul Passione OT e special conceput pentru iubitorii de cafea! Pregatesti fara efort latte macchiato, espresso cremos, cappuccino, espresso, ristretto, espresso lung, dar si multe alte specialitati de cafea cu sau fara lapte, cu o simpla apasare de buton!
   
Espressorul tau automat Passione OT este special conceput pentru o utilizare cat mai usoara si intuitiva. Selectezi intensitatea cafelei, pregatesti 2 espresso simultan, repecti pasii retetelor autentice italienesti de preparare a cafelei, totul cu o simpla apasare de buton!
   
Sistemul unic iti permite sa pregatesti doua espresso simultan  In plus, espressorul Passione OT dispune si de un sistem de picurare reglabil pana la 135 de mm, pentru ca sa poti folosi orice tip de cana sau pahar fara probleme.
   
Sistemul de rasnire iti permite sa alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulatie, pentru ca tu sa te bucuri de o cana de cafea realizata exact pe gustul tau! In plus, pentru a nu macina cafea in exces, espressorul are functia Bean to Cup. Atfel, va fi rasnita doar cantitatea de boabe necesara pentru a pregati specialitatea de cafea selectata.
   
Pentru a savura gustul bun al cafelei cu lapte, adauga laptele racit in recipientul de lapte cu o capacitate generoasa de un litru si conecteaza furtunul colector. Apoi, apasa pe butonul ce corespunde specialitatii de cafea cu lapte dorite si pregateste cappuccino, latte sau extra spuma de lapte!
   

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PASSIONE OT F53/1-101
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.