Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor SAECO New Royal Black 2.5L 1400W Touch 15bari Negru

Cod:

9J0040


Cod intern: #685647

  • Distribuie pe:
2.721,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
2 buc desigilate in stoc
Pret resigilat: 2.249,00 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Espressor SAECO New Royal Black 2.5L 1400W Touch 15bari Negru

    Ambalaj original deschis, clips fixare clapeta frontala rupt

    Pret resigilat: 2.249,00 lei
  • Espressor SAECO New Royal Black 2.5L 1400W Touch 15bari Negru

    Ambalaj original deschis , urme de utilizare

    Pret resigilat: 2.199,00 lei

Descriere Espressor New Royal Black 2.5L 1400W Touch 15bari Negru de la SAECO

Saeco New Royal Black



Descriere

 

Aparat de cafea automat

Lasa-te surprins de functionalitatea larga a aparatului automat de cafea. Pentru a pregati cafeaua preferata, nu este nevoie sa o macinati si sa o dozati singura, deoarece totul se face complet automat. Tot ce trebuie sa faceti este sa asezati ceasca pe farfurioara si sa apasati butonul. Acest model al masinii va usura utilizatorul in multe activitati, va semnala necesitatea de a reumple apa sau boabele de cafea, precum si de a goli tava de scurgere. Prepararea cafelei aromate din espressor nu a fost niciodata atat de usoara.

 

Control electronic

Usurinta de utilizare si functionalitatea larga sunt asigurate de controlul electronic. Electronica avansata supravegheaza si gestioneaza functionarea dispozitivului. Activarea functiilor individuale este foarte simpla, iar butoanele sau posibilul panou tactil sunt extrem de subtile si usor de utilizat.

 

Dozator dublu

Pregatiti cafeaua intr-o ceasca sau preparati doua odata. Acest lucru va fi posibil datorita dozatorului dublu din acest model de masina. Acest tip de dozator functioneaza excelent atat cu cupe mai largi, cat si cu cupe mai inguste.

 
 

Boabe aromate de cafea

Rasnita incorporata din masina permite utilizarea boabelor de cafea, ceea ce este foarte convenabil de utilizat. Este suficient sa turnati boabe de cafea in dispozitiv - va fi macinata din mers, chiar inainte de preparare. Cafeaua proaspat macinata are cel mai bun gust si aroma.

 
 

Functia de macinare a cafelei

Nimic nu poate inlocui aroma cafelei proaspat macinate. In loc sa ajungeti la cafea macinata gata preparata sau sa macinati singur boabele, va puteti baza pe functionalitatea acestei masini. Are un rasnita de cafea incorporata, datorita careia boabele sunt macinate chiar inainte de preparare, ceea ce confera cafelei un gust si o aroma unice si, de asemenea, este extrem de convenabil de utilizat.

 
 

Functia de spumare a laptelui

Daca doriti, va puteti condimenta cafeaua neagra cu putina spuma de lapte sau puteti pregati un latte exceptional de subtil. Acest model de masina are optiunea de spumare a laptelui, ceea ce ii extinde in mod semnificativ functionalitatea. Incercati combinatii noi, experimentati adaugand lapte la tipurile dvs. preferate de cafea sau folositi cafea neagra - totul in functie de ceea ce doriti in acest moment.

 
 

Putere reglabila a cafelei

Faceti cafeaua exact cum doriti. Acest aparat va permite sa ajustati puterea cafelei la preferintele individuale ale utilizatorului. Puteti alege unul dintre mai multe niveluri de intensitate: atunci cand aveti nevoie de o stimulare puternica, alegeti puterea maxima a cafelei si cand va simtiti ca o cafea putin mai blanda, ii puteti schimba setarile de intensitate si puteti pregati o infuzie mult mai subtila, totul intr-un mod usor si intuitiv.

 
 

Reglarea cantitatii de cafea

Acest model de aparat va permite sa reglati cu precizie cantitatea de cafea care va intra in ceasca. Deci, puteti pregati exact cafeaua dorita in acest moment. Reglarea este foarte simpla si intuitiva

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.