Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Feliator Blaupunkt FMS601 200W 19 cm 0-20 mm Argintiu

Cod:

FMS601


Cod intern: #756741

  • Distribuie pe:
384,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Feliator FMS601 200W 19 cm 0-20 mm Argintiu de la Blaupunkt

Descriere

Feliatorul electric de bucatarie este un dispozitiv care usureaza pregatirea micului dejun, a sandvisurilor pentru munca si scoala, cina si chiar pranz ... Este perfect si pentru pregatirea pentru vacante sau petreceri de familie organizate acasa.


Caracteristica principala a feliatorului electric Blaupunkt FMS601 este o lama din otel inoxidabil de 19 cm de precizie. Datorita acesteia, fiecare felie de paine va fi perfect uniforma, iar feliile de branza si sunca vor fi intotdeauna groase asa cum iti plac. Feliatorul va va ajuta, de asemenea, sa pregatiti bucati identice de carne suculenta pentru fripturi, de exemplu.


Setul include un alimentator detasabil pentru alimentarea usoara a produselor sub lama si un impingator pentru taierea precisa si protectia degetelor impotriva taieturilor. Alimentatorul este realizat din aluminiu acoperit, in timp ce impingatorul este din plastic care este sigur pentru sanatatea ta. Toate acestea pot fi indepartate usor din feliator si curatate sub apa curenta.

Baza stabila din aluminiu, cu picioare antiderapante si reglajul din aluminiu turnat garanteaza siguranta, calitate si durabilitate. Reglajul permite o gama larga de reglare a grosimii feliei - de la 1 mm la 20 mm, astfel incat sa puteti taia cu usurinta produsele in felii foarte subtiri, delicate si in bucati groase, cum ar fi carnea pentru cotlet. Grosimea feliilor se regleaza cu ajutorul unei parghii amplasate in partea din spate a feliatorului.


Siguranta aparatului in timpul functionarii este asigurata de picioarele antiderapante, de protectia lamei si de modul puls (dispozitivul functioneaza numai la apasarea butonului). Pentru utilizatorii avansati, functionarea continua va fi convenabila, fara a fi necesara mentinerea comutatorului apasat.

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Grosime feliere
      0-20 mm
    • Functii
      Feliere reglabila
      Functionare continua
    • Trepte viteza
      1
    • Diametru lama
    • Altele
      Sistem anti-alunecare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.