Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fier de calcat Beko Steam iron SIM8130R 3000W

Cod:

SIM8130R


Cod intern: #1783708

  • Distribuie pe:
322,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Fier de calcat Steam iron SIM8130R 3000W de la Beko

Fier de calcat Beko SIM8130R 3000 W



Lumina de fundal a butonului de control arată că fierul de călcat a atins nivelul de temperatură setat și este gata de utilizare. De asemenea, va semnala când este activat modul de oprire automată.Toate fiarele de călcat Beko au un sistem de oprire automată, așa-numitul "pompier". Datorită acestui lucru, fierul de călcat lăsat în poziție orizontală se va opri automat după 30 de secunde, iar în poziție verticală după 8 minute, ceea ce asigură siguranța la incendiu și economii de energie.Talpa ceramică SoftGlide garantează nu numai o distribuție uniformă a căldurii și o distribuție eficientă a aburului, ci și o alunecare excelentă și o rezistență sporită la abraziune și deteriorări cauzate de fermoare și nasturi.Baza mare stabilă reduce riscul ca fierul de călcat să fie răsturnat accidental atunci când este parcat vertical.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Sistem anticalcar
      Da
    • Material talpa
    • Functii
      Controlul temperaturiibutonul Capacitate rezervor de apă350 ml
    • Lungime cablu
      2.5 m
    • Altele
      Sistem triplu de siguranță (oprire automată în poziție orizontală după 30 de secunde și în poziție verticală după 8 minute

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.