Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fier de calcat Blaupunkt SSP701 3200W 5.5 bari 135 gr/min Alb / Albastru

Cod:

SSP701


Cod intern: #710031

  • Distribuie pe:
422,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fier de calcat SSP701 3200W 5.5 bari 135 gr/min Alb / Albastru de la Blaupunkt

Descriere

Fierul de calcat este un dispozitiv care se gaseste in zilele noastre aproape in fiecare gospodarie. Si desi calcatul nu este una dintre treburile preferate ale gospodariei, merita sa aveti echipamente bune, ceea ce va face aceasta sarcina mult mai usoara.


Tehnologia este in continua dezvoltare, asa ca este cunoscut faptul ca varianta de  calcare cu aburi este cu siguranta mai eficienta si mai simpla decat calcarea bazata exclusiv pe temperatura si presiunea ridicata a talpii de fier. In urma acestui trend de gandire, cum poate fi facilitata in continuare aceasta sarcina obligatorie?


Acest lucru este usor: folosind o statie de aburi care este mult mai eficienta la calcare, chiar si pe tesaturi foarte ridate.

Statiile de aburi, care in urma cu doar cativa ani erau rezervate exclusiv croitorilor sau designerilor de moda, sunt acum disponibile consumatorilor individuali. Datorita folosirii lor, calcarea in confortul casei tale devine mai rapida, mai putin obositoare si, mai ales, mai eficienta.

SSP701 produce abur intr-un cazan de mare putere situat in fier. Apa este furnizata de o pompa din rezervorul din statie catre componenta de incalzire, de unde este indreptata catre orificiile de abur din talpa fierului cu o presiune de pana la 5,5 bar si un debit de abur de pana la 135 g / min . O astfel de eficienta asigura slabirea corespunzatoare a fibrelor si netezirea perfecta a tesaturilor. Procesul de calcat cu ajutorul generatorului se bazeaza mai degraba pe aburi decat pe greutatea si temperatura fierului, ceea ce face ca materialul calcat sa ramana ca nou pentru mai mult timp.


Dispozitivul este echipat cu doua game de reglare a aburului si control automat al temperaturii placii de otel. Controlul acestor functii este extrem de simplu si se face prin intermediul unui panou electronic pe fier si cu un buton pe generatorul de abur. O optiune speciala este functia suplimentara de iesire a aburului, care este activata prin apasarea butonului abur de doua ori.

Fierul este echipat cu o talpa din ceramica, deoarece ceramica este un material care functioneaza cel mai bine in dispozitivele ale caror componente sunt expuse in mod regulat la temperaturi ridicate. Garanteaza o miscare lina a fierului pe tesatura, influentand pozitiv confortul calcatului. De asemenea, este foarte rezistent la zgarieturi si nu colecteaza murdaria.


Rezervorul de apa de 1,5 litri cu posibilitatea reumplerii in timpul calcarii asigura un timp de lucru lung confortabil.


De asemenea, fierul de calcat are o functie de oprire automata care se activeaza atunci cand ramane stationat timp de 10 minute. Indicatorul luminos si pictograma modului de repaus vor clipi, iar statia de abur va emite un semnal sonor. Pentru a continua calcarea, apasati pur si simplu butonul abur.


Inlocuirea unui fier clasic cu abur cu o statie cu aburi are multe avantaje. Calcatul hainelor nu va mai fi o corvoada neplacuta iar hainele vor ramane netede si proaspete mult timp.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Sistem anticalcar
      Da
    • Material talpa
    • Functii
      Anti-calcar
      Protectie supraincalzire
      Indicator lipsa apa
    • Altele
      Capacitate recipient apa 1.5 l

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.