Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fier de calcat Braun SI9188EBK TexStyle 9 Iron, Black

Cod:

SI9188EBK


Cod intern: #613459

  • Distribuie pe:
521,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Fier de calcat SI9188EBK TexStyle 9 Iron, Black de la Braun

Fier de călcat cu abur BRAUN TexStyle 9 Pro SI9188EBK, 2350~2800W, Abur 50g/min, Jet 230g, 330ml, Talpă EloxalPlus (5*), Smart iCare, FreeGlide 3D, Oprire automată, Vârf de precizie, C 2.5m, 1.5kg, Onyx Black

Tehnologia iCare. Folosind tehnologia digitală iCare avansată, fie în modul ECO, fie în modul obișnuit, SI9188BK poate selecta automat temperatura perfectă pentru toate articolele de îmbracaminte, chiar și pentru țesături delicate, pentru a vă proteja îmbracămintea și pentru a reduce cu până la 50% timpul de călcat. Talpa Saphir 3D BackGlide solare. Făcut dintr-un material unic, care este de 4 ori mai puternic decât oțelul inoxidabil, talpa Saphir de la Braun are o curbă ascendentă care permite o alunecare de 360 ​​° pe orice țesătură sau obstacol, ceea ce face mai ușoară călcarea buzunarelor și trecerea peste fermoare și nasturi. Tehnologie avansată de abur. Texstyle 9 Pro are o emisie de 125g / min de abur variabil pentru cutele dificile, precum si un impresionant jet de aburi de de 450g / min care poate fi folosit pentru călcarea pe verticală. Anti-picurare digitală. Impiedicați petele de apa nedorite și scurgerile în timpul călcării cu tehnologia digitală care controlează precis temperatura și îmbunătățește performantele de călcat. Oprire automată. Funcția de oprire automată oprește automat fierul dupa 8 minute în pozitie verticală sau 30 de secunde în poziția orizontală, pentru siguranță și pentru conservarea energiei.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Sistem anticalcar
      Da
    • Material talpa
    • Functii
      Performanță abur 50 g / min
    • Lungime cablu
      2.5 m
    • Altele
      Jet de abur 230 g/min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.