Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fier de calcat Philips DST8020/20 iron Steam iron SteamGlide Elite soleplate 3000 W Blue

Cod:

DST8020/20


Cod intern: #2033541

  • Distribuie pe:
414,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni G024M


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fier de calcat Philips DST8020/20 iron Steam iron SteamGlide Elite soleplate 3000 W Blue de la Philips

Fier de calcat Philips DST8020/20 Seria 8000, 3000W, talpa Steamglide Elite Rosecopper, OptimalTemp, Abur 55 g/min, jet de abur 240 g, capacitate rezervor 300ml, Detartrare Quick Calc Release, Oprire automata, Albastru



Calca fara agitatie cu noul nostru fier de calcat Philips Azur seria 8000. Incepe imediat cu 3000 W pentru incalzire rapida si performanta puternica. Tehnologia noastra OptimalTEMP garanteaza zero arsuri pe toate materialele care pot fi calcate, pentru linistea ta. Abordati rapid orice cute 3000 W pentru incalzire rapida si performante deosebite; Jet de abur continuu puternic de pana la 55 g/min; Jetul de abur de 240 g netezeste chiar si cele mai incapatanate cute. Usor in fiecare zi O singura setare de temperatura optima, garantat fara arsuri; Talpa SteamGlide Elite pentru alunecare si durabilitate optime; Jet de abur vertical pentru calcare verticala. Calcati fara intrerupere Calca mai mult fara intrerupere cu rezervorul de apa de 300 ml; Oprire automata dupa 8 minute; Detartrare rapida pentru performanta de durata. 3000 W pentru incalzire rapida Incepe sa calci rapid, cu mai multa putere pentru incalzire rapida. Jet de abur continuu, de pana la 55 g/min. Cu un debit de abur continuu de 55 g/min, nu se iroseste nicio trecere peste haine, astfel incat sa poti indeparta cutele mai rapid. Jet de abur de pana la 240 g Jet de abur puternic de 240 g pentru netezirea cutelor incapatanate de pe toate articolele dvs. de imbracaminte. Garantat fara arsuri O singura setare optima pentru toate materialele care pot fi calcate. Garantat fara arsuri. Datorita tehnologiei OptimalTEMP, garantam ca acest fier de calcat nu va produce arsuri pe niciun material ce poate fi calcat si poti calca orice, de la blugi la matase, de la in la casmir in siguranta, in orice ordine, fara a astepta reglarea temperaturii sau sortarea hainelor. Talpa SteamGlide Elite Glisati usor peste cute cu talpa SteamGlide Elite extrem de neteda, care este delicata cu hainele dvs. Talpa SteamGlide Elite foarte neteda este durabila, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat. Jet de abur vertical Functia de calcat cu jet de abur vertical iti permite sa reimprospatezi hainele direct pe umeras si sa indepartezi cutele de pe perdele cand sunt agatate. Nu iti trebuie o masa de calcat. Rezervor de apa de 300 ml Sunt necesare mai putine reumpleri datorita rezervorului de apa mare, de 300 ml. Astfel, poti calca mai multe haine odata. Oprire automata Pentru linistea ta, fierul de calcat cu abur se opreste automat dupa 8 minute. Sistem de detartrare QuickCalc Release Functia de detartrare rapida ajuta la mentinerea performantei de varf prin indepartarea depunerilor de calciu sau a calcarului.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Sistem anticalcar
      Da
    • Material talpa
    • Functii
      Sistem Anti-picurare Oprire automata Sistem de detartrare
    • Lungime cablu
      2.5 m
    • Altele
      Capacitate recipient apa 300 ml

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.