Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fier de calcat Tefal Ultimate Pure FV6810E0 iron Steam iron 2800 W Red, Silver

Cod:

FV6810E0


Cod intern: #1857680

  • Distribuie pe:
318,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fier de calcat Tefal Ultimate Pure FV6810E0 iron Steam iron 2800 W Red, Silver de la Tefal

Fier de calcat Tefal Ultragliss Plus FV6810E0, 2800W, talpa Durilium AirGlide, jet de abur 250 g/ min, functie anti-calcar, visiniu/ alb

Fierul de calcat Tefal UltraGliss Plus a fost proiectat pentru a oferi rezultate perfecte in fiecare, alaturi de abur de inalta eficienta si cea mai buna alunecare de la Tefal. Acesta produce cu pana la 25% mai mult abur si dispune de o putere de 2800 W pentru incalzire rapida si un jet puternic de abur pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute. *comparativ cu fierul de calcat FV495x de la Tefal. Fierul de calcat Tefal UltraGliss Plus: Rezultate perfecte, putere de lunga durata Combinand puterea aburului cu o serie impresionanta de functii, fierul de calcat Tefal UltraGliss Plus ofera o solutie simpla si eficienta pentru rezultate eficiente in fiecare zi. Fierul de calcat ofera o ingrijire usoara a tesaturilor datorita cu puterii de pana la 25% mai mare*. Talpa Durilium AirGlide a fost proiectata pentru o utilizare de lunga durata, fiind rezistenta la zgarieturi si dispune de orificii pentru abur 100% active pe intreaga suprafata a acesteia. Puterea de 2800 W ofera o incalzire rapida, un abur variabil de pana la 50 g/min si un jet puternic de pana la 260 g/min pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Sistem anticalcar
      Da
    • Material talpa
    • Functii
      Sistem Anti-picurare Anticalcar Incalzire rapida Mod Eco
    • Lungime cablu
      2 M
    • Altele
      Debit abur (g/min) 50 Debit jet abur (g/min) 250

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.