Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fier de calcat Zelmer Perform ZGS1700 1700W Albastru

Cod:

ZGS1700 Perform


Cod intern: #727989

  • Distribuie pe:
193,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fier de calcat Perform ZGS1700 1700W Albastru de la Zelmer

Aparat de calcat vertical cu aburi ZELMER Perform ZGS1700, 1700 W, Albastru

Aparatul de calcat cu aburi de la Zelmer este un dispozitiv care va fi util in orice gospodarie. Dispozitivul are un maner confortabil care asigura o munca confortabila in procesul de calcare pe verticala a hainelor si a altor tesaturi. Produsul este la indemana, fabricat din plastic durabil, modern, datorita caruia acesta va rezista multi ani de zile. Produsul are functii suplimentare care asigura confort in timpul calcarii: functie de oprire automata, doua niveluri de abur. Cu acesta puteti calca pe verticala, astfel incat puteti calca perdele atarnate de fereastra. 

Dispozitivul are un design interesant, este fiabil si foarte confortabil de utilizat.

Avantaje:

  • Cu o putere de 1700 W, aburul se incalzeste in 40 de secunde si este extrem de eficient in procesul de netezire a tuturor cutelor de pe tesaturi; 
  • Partea superioara a dispozitivului are guri care elibereaza fluxul de abur, facand tesaturile calcate perfect netede; 
  • Poate calca pe verticala datorita jetului puternic de vapori de apa; 
  • Functie de oprirea automata dupa cateva minute de neutilizare; 
  • Datorita acestei functii, puteti fi siguri ca lasati dispozitivul pornit si nu il opriti;
  • Posibilitatea de a regla puterea jetului de abur asigura faptul ca fiecare tesatura va fi perfect calcata; 
  • Cablu de alimentare lung, de 2 m, inclus;
  • Pachetul include o perie practica care poate fi atasata la partea superioara si poate fi folosita pentru a calca si mai bine hainele sau perdelele. 

Partea superioara a dispozitivului are mai multe guri de aerisire si face ca aburul sa curga uniform pe intreaga suprafata. Datorita acestei distributii a vaporilor de apa, tesaturile sunt intotdeauna foarte bine calcate, fara pliuri si denivelari. Aburul puternic face calcarea usoara si foarte eficienta. 

Siguranta 

Dispozitivul are un sistem de oprire automata dupa cateva minute de inactivitate. Datorita acestei solutii, nu trebuie sa va faceti griji ca lasati accidental produsul conectat la sursa de alimentare. 

Puterea aburului 

Dispozitivul poate fi reglat manual la doua niveluri de abur. Datorita acestei solutii, tesaturile, atat delicate, cat si groase si dure, vor fi perfect calcate, fara cute si denivelari. 

Cablu de alimentare lung 

Datorita cablului de alimentare lung de 2 m, puteti lucra confortabil cu dispozitivul conectat la electricitate. Aburul functioneaza si cand este deconectat de la sursa de alimentare. Se poate calca cu usurinta timp de aproximativ 20 de minute. 

Recipient de apa 

Recipientul de apa are o capacitate de 220 ml. Datorita acestui fapt, puteti calca fara a fi nevoie sa reumpleti in mod constant recipientul. 

Perie 

Datorita periei, chiar si tesaturile foarte groase pot fi calcate, aburul patrunde in fibrele individuale ale tesaturii, facandu-le netede si fine.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Sistem anticalcar
      Nu
    • Functii
      Oprire automată
    • Lungime cablu
      2 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.